Horta de Sant Joan, un paradÝs a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/27/2022#) AND (caducitat>=#1/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Recullen 1.600 quilos de brossa de sis pobles del MontsiÓ durant la setmana de la Natura

Alcanar, Godall, Sant Jaume d’Enveja, Freginals, Amposta i Santa BÓrbara han participat en el MontsiÓ Clean Up Challenge

Etiquetes   entorn, medi ambient, alcanar, amposta, freginals, santa barbara, godall, sant jaume enveja, setmana natura

Publicat el11/6/2021

Recullen 1.600 quilos de brossa de sis pobles del MontsiÓ durant la setmana de la Natura | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Voluntaris participant en la jornada de neteja organitzada a Santa BÓrbara


Les neteges organitzades en diferents espais de sis municipis del MontsiÓ durant la setmana de la Natura han permŔs recollir un total de 1.600 quilos de brossa. Principalment, es tracta d’envasos, llaunes i burilles de cigarretes, entre d’altres. En el marc del MontsiÓ Clean Up Challenge, referent comarcal de la iniciativa a tot el paÝs, els municipis d’Alcanar, Godall, Sant Jaume d’Enveja, Freginals, Amposta i Santa BÓrbara es van organitzar recollides a les platges del Marjal, les Cases i l’Estanyet, el passeig fluvial de Sant Jaume d’Enveja o un tram del canal Xerta-SÚnia. 

El conseller de Medi Ambient al MontsiÓ, Miquel Subirats, ha subratllat la implicaciˇ dels centres educatius en les activitats com a via per conscienciar la poblaciˇ.


Per: Redacciˇ

Foto: Ajuntament de Santa BÓrbara