Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


La Ràpita s'estrena com a patrocinador del DBF23

Hi haurà un autobús llançadora disponible per tot aquell assistent al DBF totalment gratuït, que recorrerà l’itinerari de MónNatura Delta fins a la Platja del Trabucador

Etiquetes   vida activa, delta birding festival, delta ebre, la rapita, ornitologia

Publicat el23/8/2023

La Ràpita s’estrena com a patrocinador del DBF23 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


En aquesta nova edició, el Delta Birding Festival comptarà amb un nou col·laborador: La Ràpita. Gràcies al seu patrocini, durant els dies 22, 23 i 24 de setembre, hi haurà un autobús llançadora disponible per tot aquell assistent al DBF totalment gratuït, que recorrerà l'itinerari de MónNatura Delta fins a la Platja del Trabucador. A l'entrada de la platja i també amb el suport de La Ràpita, hi trobareu un segon espai per aparcar que només es podrà ocupar un cop l'aparcament de Poblenou estigui complet. Per tant, tots els assistents amb vehicle propi hauran d'utilitzar primer l'aparcament de Poblenou, i quan estigui ple, els voluntaris els redirigiran cap al Trabucador.

Ambdós aparcaments tindran vigilància durant les hores més actives amb l'objectiu de fer segura la visita dels seus assistents al festival. La intenció del DBF incorporant totes aquestes novetats organitzatives és la d'aconseguir facilitar el transport per a tothom i evitar l'ús del cotxe. Aquest DBF, suma't a l'ús del transport públic per seguir protegint el Delta i evitant el continu trànsit de vehicles pel parc!

Aviat, des de l'organització del festival s'informarà sobre “com arribar” amb els horaris de transport públic i llançadores, els aparcaments disponibles i les normes importants a seguir per evitar els embussos.

I recorda, si busques la tranquil·litat del turisme rural, si necessites l'adrenalina de les activitats nàutiques, si vols gaudir de les aigües calmes de la badia dels Alfacs, si prefereixes degustar el millor marisc i productes km 0 o si vols descansar en allotjaments de qualitat, a la Ràpita podràs fer tot això i molt més! Vine a la Ràpita i endinsa't en un món d'experiències al delta de l'Ebre.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho