suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Ràpita publica l'oferta d'activitats d'estiu 2021 per a infants i joves de 3 a 16 anys

Al web larapita.cat/activitats-estiu, hi ha la informació detallada de cadascuna de les activitats que s’organitzen

Etiquetes   vida activa, turisme familiar, sant carles de la rapita, delta ebre, terres ebre

Publicat el14/5/2021

La Ràpita publica l’oferta d’activitats d’estiu 2021 per a infants i joves de 3 a 16 anys | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de la Ràpita publica l'oferta d'activitats d'estiu 2021 adreçades a infants i joves de 3 a 16 anys. A partir d'avui, ja es poden consultar els terminis de preinscripció i inscripció de cadascuna de les activitats i el mètode per formalitzar els tràmits. El regidor d'Identitat, Rafa Balagué, explica que “enguany s'ofereix una gran varietat d'activitats, des de campus esportius a casals de lleure, on tenen cabuda tots els xiquets i xiquetes del poble”.

Les regidories de Joventut, Esports i Polítiques Socials i Igualtat organitzen els campus ‘Piscina i Lleure', ‘Voltasoques 2021', i ‘Fem estiu al Centre obert'; i col·labora amb el ‘Casal d'estiu Xerinola 2021', ‘Casal d'estiu 2021 Amics del lleure', ‘Tecnificació patinatge artístic', ‘Campus de futbol Unió Esportiva Rapitenca', ‘Campus de bàsquet' i ‘Viu el ball al Club Gimnàstic Rapitenc'.

Al web larapita.cat/activitats-estiu, hi ha la informació detallada de cadascuna de les activitats que s'organitzen: les dates, els horaris, les taxes, les edats a què s'adreça cada activitat… A més, hi consten les dades de contacte amb l'entitat per demanar més informació o consultar qualsevol dubte.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho