Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Ràpita prepara la primera Sant Silvestre Marítima per tancar l'any amb activitats nàutiques a la badia

Aquesta primera edició tindrà lloc el proper 30 de desembre i s’obre a tothom per afegir-s’hi nedant o amb caiac, paddle surf, vela o windsurf

Etiquetes   esports, esports nàutics, sant carles de la rapita

Publicat el17/12/2018

La Ràpita prepara la primera Sant Silvestre Marítima per tancar l’any amb activitats nàutiques a la badia | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...  L'activitat té caire social no competitiu, amb un donatiu per a La Marató


L'Ajuntament de la Ràpita, conjuntament amb l'Estació Nàutica, organitzen enguany la primera Sant Silvestre Marítima, un esdeveniment del tot novedós al territori que convida tothom a tancar l'any sortint a la mar per practicar esports i activitats nàutiques.

La Sant Silvestre Marítima de la Ràpita sortirà de la platja de Garbí entre les 10 i les 13 hores del proper 30 de desembre, té caire social no competitiu i proposa a tothom qui vulgui afegir-s'hi fer un recorregut d'un kilòmetre nedant o amb qualsevol artefacte flotant: caiac, paddle surf, vela, windsurf, etc. Per aconseguir la màxima participació, s'ha establert un preu de 10 euros (inclou neoprè, material i assegurança i un donatiu per la Marató de 3€).

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i el president de l'Estació Nàutica, Joan Barberà, han presentat aquest dilluns en roda de premsa la primera Sant Silvestre Marítima que convida a acabar l'any gaudint del principal actiu natural de la Ràpita: la mar i la badia dels Alfacs. “Si alguna cosa ens diferencia és la possibilitat de portar a terme la pràctica d'esports nàutics tot l'any perquè disposem d'una badia i d'una climatologia idònia per fer-ho, i per això volem acabar l'any amb un esdeveniment festiu, esportiu, nàutic, solidari, i que ens permet gaudir de la mar de l'Ebre també en aquestes dates”, ha afirmat Josep Caparrós. Una nova proposta, ha remarcat, que “està en total sintonia amb la campanya Temporada Alta, amb propostes gastronòmiques, esportives i actives al llarg de tot l'any per prolongar al màxim l'activitat turística sostenible que es vol potenciar”.

En la mateixa línia, Joan Barberà, ha assegurat que “aquesta Sant Silvestre, que estem segurs que anirà guanyant adeptes a mesura que es vagi fent més popular cada any, té un caire social i no competitiu, almenys de moment, perquè volem que tothom descobreixi que aquesta badia que tenim tan a prop ens permet gaudir de la mar a l'hivern de la mateixa manera que a l'estiu”.

La Sant Silvestre Marítima sortirà de la platja del Garbí, de manera que els participants podran utilitzar els vestidors de la piscina municipal per preparar-se, i seguir el recorregut fins a la passarel·la de la platja dels Hortets i retorn, d'un quilòmetre aproximadament. La sortida compta amb la col·laboració de Delting Park, amb inflables a l'aigua, el Club Nàutic, Radical Surfex, Natura i Aventura i el Col·lectiu de Cuina, que servirà begudes calentes.Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda


Per inscriure-us a la Sant Silvestre Marítima de la Ràpita podeu entrar a la web de l'estació nàutica, enlarapita.com, i omplir el formulari, indicant entre altres la talla del neoprè que voleu utilitzar per tancar l'any sortint a la mar.


La Ràpita prepara la primera Sant Silvestre Marítima per tancar l’any amb activitats nàutiques a la badia | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La presentació de la Sant Silvestre Marítima s'ha fet aquest matí. Foto: cedida