suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Ràpita entrega els premis a les millors tapes, dolços i còctels de la Ruta del Tast 2019

El Mercat Municipal ha acollit l’acte de lliurament dels guardons als tastos de les tres modalitats escollits pel jurat i als triats pel jurat popular, d’entre una quarantena d’establiments participants

Etiquetes   producte proximitat, gastronomia km0, la rapita

Publicat el27/6/2019

La Ràpita entrega els premis a les millors tapes, dolços i còctels de la Ruta del Tast 2019 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Taverna del Mar, la pastisseria Masdeu i el Xicago, segons la valoració del jurat; i la Casa Vella, la pastisseria Masdeu i les Noves Algues segons la votació popular, han merescut els primers premis de la Ruta del Tast 2019. Avui s'ha fet l'acte d'entrega dels guardons al Mercat Municipal, i també s'han dut a terme els sortejos de degustacions i d'una activitat nàutica entre els comensals i fotògrafs que per instagram han promocionat la ruta.

Una quarantena d'establiments han pres part enguany a la Ruta del Tast, que arribava en plena forma a la seua desena edició. Durant dos caps de setmana, del 6 al 9 i del 13 al 16 de juny, són molts els assidus que circulen d'establiment en establiment per tastar les degustacions que preparen bars i restaurants, locals d'oci i pastisseries per a l'ocasió. Cada any s'esforcen per fer propostes que agradin o sorprenguin els comensals, que per tres euros amb beguda inclosa en el cas de les tapes i dolços, i quatre en el dels còctels, tasten i tenen l'oportunitat de votar les seues preferències. També un jurat especialitzat emet el seu veredicte, que es manté en secret fins que es fa públic en l'acte d'entrega de premis.

La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, ha agraït en nom de l'Ajuntament la implicació dels establiments participants: “Considerem tot un èxit poder consolidar al llarg de 10 anys una proposta gastronòmica com aquesta, i això ha estat possible pel fet que els restaurants, bars, pastisseries i locals d'oci us l'heu fet vostra, així que us animem a seguir i a animar altres a adherir-s'hi en les properes edicions”, ha apuntat.

Llista de guanyadors.


Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja, jardí vora mar



Foto: Cedida