Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La Rąpita celebrarą el Carnaval amb la tradicional rua pels carrers del municipi

Enguany, el recorregut canvia, ja que la rua no finalitza al Pavelló Firal

Etiquetes   vida activa, activitats, la rapita

Publicat el4/2/2022

La Rąpita celebrarą el Carnaval amb la tradicional rua pels carrers del municipi | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Enguany, el recorregut canvia, ja que la rua no finalitza al Pavelló Firal


L'Ajuntament de la Rąpita organitza un conjunt d'actes per celebrar Carnaval al municipi, entre els quals hi ha la tradicional rua pels carrers del municipi, un espectacle musical, tallers i activitats infantils. Amb aquesta programació, que tindrą lloc els dies 25 i 26 de febrer, el consistori pretén animar tots els rapitencs i rapitenques a disfressar-se i omplir de diversió els carrers del poble.

El regidor de Festes, Enric Vidal, argumenta que “s'acosta carnaval i no podem deixar que els xiquets i xiquetes de la Rąpita es quedin un altre any sense celebració i, per aixņ, hem decidit programar diverses activitats perquč s'ho puguin passar bé i disfrutin, com sempre, la festa de Carnaval”.

Les activitats s'iniciaran el divendres 25 de febrer, de les 10 a les 13 hores, a l'exterior del Maset Espai Jove amb tallers infantils de Carnaval adreēats a tots els xiquets i xiquetes. L'endemą, a les 16 hores, hi haurą la concentració de les comparses participants en la rua de Carnaval a la Plaēa del Cóc i, posteriorment, la desfilada pels carrers de la Rąpita. Els grups que vulguin participar, cal que s'inscriguin a les oficines municipals de l'Ajuntament (Primera planta) o al telčfon 674 08 16 94, fins al 23 de febrer.

Enguany, el recorregut canvia, ja que la rua no finalitza al Pavelló Firal. Les comparses partiran del punt de trobada (Plaēa del Cóc) i recorreran el carrer Constąncia, el carrer Sant Isidre, l'avinguda Constitució i l'avinguda Alfacs fins al Parc de Garbķ. Un cop al Parc de Garbķ, a les 18 hores, tindrą lloc el lliurament dels tres premis a les comparses guanyadores i l'espectacle musical a cąrrec de 'Els Superherois' de la Cia. Pop per xics. A la vegada, hi haurą una zona amb els jocs gegants de fusta ‘Juguinejar', trenta espais amb jocs d'avui, d'ahir i de sempre per a totes les generacions.


Per: Redacció

comparteix-ho