Visites guiades al patrimoni de Vandellòs. De l’1 al 30 d’abril de 2023

CAT | ES


La Ràpita celebrarà el Carnaval amb la tradicional rua pels carrers del municipi

Enguany, el recorregut canvia, ja que la rua no finalitza al Pavelló Firal

Etiquetes   vida activa, activitats, la rapita

Publicat el4/2/2022

La Ràpita celebrarà el Carnaval amb la tradicional rua pels carrers del municipi | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Enguany, el recorregut canvia, ja que la rua no finalitza al Pavelló Firal


L'Ajuntament de la Ràpita organitza un conjunt d'actes per celebrar Carnaval al municipi, entre els quals hi ha la tradicional rua pels carrers del municipi, un espectacle musical, tallers i activitats infantils. Amb aquesta programació, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer, el consistori pretén animar tots els rapitencs i rapitenques a disfressar-se i omplir de diversió els carrers del poble.

El regidor de Festes, Enric Vidal, argumenta que “s'acosta carnaval i no podem deixar que els xiquets i xiquetes de la Ràpita es quedin un altre any sense celebració i, per això, hem decidit programar diverses activitats perquè s'ho puguin passar bé i disfrutin, com sempre, la festa de Carnaval”.

Les activitats s'iniciaran el divendres 25 de febrer, de les 10 a les 13 hores, a l'exterior del Maset Espai Jove amb tallers infantils de Carnaval adreçats a tots els xiquets i xiquetes. L'endemà, a les 16 hores, hi haurà la concentració de les comparses participants en la rua de Carnaval a la Plaça del Cóc i, posteriorment, la desfilada pels carrers de la Ràpita. Els grups que vulguin participar, cal que s'inscriguin a les oficines municipals de l'Ajuntament (Primera planta) o al telèfon 674 08 16 94, fins al 23 de febrer.

Enguany, el recorregut canvia, ja que la rua no finalitza al Pavelló Firal. Les comparses partiran del punt de trobada (Plaça del Cóc) i recorreran el carrer Constància, el carrer Sant Isidre, l'avinguda Constitució i l'avinguda Alfacs fins al Parc de Garbí. Un cop al Parc de Garbí, a les 18 hores, tindrà lloc el lliurament dels tres premis a les comparses guanyadores i l'espectacle musical a càrrec de 'Els Superherois' de la Cia. Pop per xics. A la vegada, hi haurà una zona amb els jocs gegants de fusta ‘Juguinejar', trenta espais amb jocs d'avui, d'ahir i de sempre per a totes les generacions.


Per: Redacció