suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La quarta edició del Dia del Paisatge del Priorat se celebrarà el 30 d'octubre a la Cartoixa d'Escaladei

Una jornada oberta a tothom i amb voluntat participativa, que té com a objectiu ser un espai de trobada, reflexió i debat anual sobre tot allò que, especialment des dels diferents fòrums sectorials, s’està fent a la comarca al voltant de la gestió del seu paisatge cultural

Etiquetes   priorat, paisatge, escaladei,cartoixa escaladei,

Publicat el17/10/2022

La quarta edició del Dia del Paisatge del Priorat se celebrarà el 30 d’octubre a la Cartoixa d’Escaladei | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La Cartoixa d'Escaladei tornarà a acollir la celebració del Dia del Paisatge del Priorat


La Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat del Priorat recupera, després de dos anys sense celebrar-lo a causa de la COVID, la celebració del Dia del Paisatge del Priorat. Serà el proper 30 d'octubre a la Cartoixa d'Escaladei.

El Dia del Paisatge del Priorat té com a objectiu ser un espai de trobada, reflexió i debat anual sobre tot allò que, especialment des dels diferents fòrums sectorials, s'està fent a la comarca al voltant de la gestió del paisatge cultural del Priorat.

El programa d'aquesta quarta edició del Dia del Paisatge s'iniciarà a les 9.00 h del matí amb la inscripció dels assistents i prosseguirà amb la presentació i la benvinguda institucional. A les 9.30 h, serà el torn per posar en comú els fòrums sectorials: Fòrum de Turisme, Fòrum Agrari, Fòrum d'Ensenyament i Fòrum de Cultura, seguit d'un debat moderat per Itziar González. A continuació, a les 12.00 h i després d'una pausa-cafè, tindra lloc la presentació de dos llibres per part dels seus autors: “Priorat, el gran allunyament” d'Hervé Siou i Anaïs Boudot i “L'altre món rural” de Rosa Cerarols i Joan Nogué. Seguidament, s'iniciarà una taula rodona i debat moderat per Montse Serra. Per finalitzar la jornada, a les 14 h hi haurà un vermut al jardí, on es podrà gaudir de l'exposició Habitar.

La Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat de Priorat-Montsant-Siurana, organitzadora del Dia del Paisatge del Priorat, la formen una vintena d'entitats i d'institucions públiques i privades, entre les quals hi ha el Consell Comarcal del Priorat, els ajuntaments, diversos departaments de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i l'associació Prioritat, que aglutina el teixit social i cultural de la comarca. Des d'un punt de vista jurídic i funcional, l'òrgan s'integra en l'estructura del Consell Comarcal del Priorat.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu