HospiBeer. Fira de la Cervesa. Hospitalet de l’Infant, 14 i 15 de juny 2024

CAT | ES


Prop de 15.000 degustacions a la Mostra de Vins de la DO Terra Alta

La Festa del Vi de Gandesa incrementa un 29% les degustacions de vins i el públic assistents

Etiquetes   vida activa, enoturisme, vi, festes gastronomiques, do terra alta, gandesa, terra alta

Publicat el2/11/2021

Prop de 15.000 degustacions a la Mostra de Vins de la DO Terra Alta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Ahir dilluns, després de 4 dies, es va clausurar la 34a edició de la Festa del Vi de Gandesa-Mostra de Vins de la DO Terra Alta amb unes xifres en nombre d'assistents i venda de degustacions un 29% superiors a les obtingudes en l'última edició de 2019. S'ha de tenir en compte que l'any passat, a causa de la pandèmia de Covid, es van suspendre tots els actes presencials.

La Festa, que enguany es va estendre des del divendres 29 d'octubre fins al dia de Tot Sants, 1 de novembre, va suposar, segons els organitzadors, un “enorme èxit” per promocionar els vins de la Denominació d'Origen Terra Alta, amb la presència d'una trentena de cellers a la Mostra de Vins.

D'aquesta manera, en aquesta edició es van vendre un total de 1.913 copes amb 5 tiquets degustació de vins, el que presenta un increment del 29% respecte a 2019, en què es van adquirir 1.483 copes. A més, a aquesta xifra li hem de sumar la resta de tiquets sense copa. En total es van fer 15.600 degustacions de vins entre tots els cellers presents a la Mostra.

L'organització ha calculat que entre tots els actes de la Festa del Vi vàrem passar per Gandesa al voltant de 13.500 persones, tenint en compte La Nit de les Garnatxes, la Mostra de Vins, el dinar de la Clotxa, el concert i ball, la festa del 18è aniversari de l'associació de joves ‘Nom Calsigos' i les jornades tècniques destinades a un públic més específic organitzades pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen Terra Alta.

El fet que enguany la Festa del Vi coincidís amb el pont de Tots Sants, que l'any passat no se celebressin la majoria d'actes presencials i la confiança més gran de la població després dels alts índex de vacunació, ha propiciat aquest augment d'assistència de gent que ha volgut tastar els vins que es produeixen a la DO Terra Alta.

L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de totes les activitats i el gran nombre de participants. “Estem parlant d'una festa molt consolidada a la nostra ciutat, a la comarca i que dinamitza el món del vi de la Denominació d'Origen Terra Alta”, ha manifestat.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho