Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Els Ports de la Ràpita, Palamós i Roses es promocionen davant del sector de creuers a Màlaga

L’acció ha d’ajudar a potenciar l’arribada de turisme marítim a la costa catalana i donar major projecció internacional del territori en el si la indústria de creuers

Etiquetes   turisme, turisme nautic, la rapita, delta ebre, terres ebre, catalunya

Publicat el16/9/2022

Els Ports de la Ràpita, Palamós i Roses es promocionen davant del sector de creuers a Màlaga | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Generalitat de Catalunya, a través de l'empresa pública Ports de la Generalitat, els ajuntaments de la Ràpita, Palamós i Roses i els patronats de Turisme de la Costa Brava Girona i Terres de l'Ebre, amb les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port, participen en la fira biennal dels creuers a la Mediterrània, Seatrade Cruise Med 2022, que se celebra a Màlaga del 14 al 15 de setembre.

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, exposa que “amb la participació de la Ràpita en aquesta fira, continuem treballant i incidint en el mercat de les navilieres que treballen pel Mediterrani amb l'objectiu de captar escales de creuers per al nostre municipi i el Delta de l'Ebre”. Caparrós afegeix que “es tracta d'una oportunitat per consolidar i reforçar el port de la Ràpita com un dels ports d'escala de creuers de Catalunya”.

Els ports de la Ràpita, Palamós i Roses i les seves destinacions turístiques volen donar a conèixer en el seu estand els serveis de les instal·lacions portuàries i l'oferta turística de les destinacions a les companyies de creuers, associacions, touroperadors i agents. Aquesta acció comercial és fruit dels acords institucionals entre els representants de les dues marques comercials, compromeses en treballar pel creixement sostenible de l'activitat creuerística, apostar per una sinergia entre els ports, les destinacions turístiques i el sector de creuers amb noves eines de promoció i nous itineraris turístics al nostre territori.

Així mateix, l'acció ha d'ajudar a potenciar l'arribada de turisme marítim a la costa catalana i donar major projecció internacional del territori en el si la indústria de creuers.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho