suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Policia i Agents Rurals controlaran els accessos del Parc Natural dels Ports i altres espais on s’acumula neu

Diumenge passat es van denunciar 30 conductors per incomplir la restricció de mobilitat al massís

Etiquetes   natura entorn, parc natural ports

Publicat el15/1/2021

Policia i Agents Rurals controlaran els accessos del Parc Natural dels Ports i altres espais on s’acumula neu | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El cap de setmana passat es va detectar un gran nombre de vehicles que volien accedir als Ports


Els Mossos, els Agents Rurals, la Guàrdia Civil i les policies locals activaran aquest cap de setmana un dispositiu conjunt a la zona del Port per controlar el compliment del confinament municipal i evitar situacions de risc per l’onada de fred. Arran de l’episodi de neu i les gelades es controlaran els vehicles que accedeixen al massís per la pista forestal que dona accés a Caro, l’accés per Paüls, els accessos de la Terra Alta i Coll de l’Alba, a Tortosa.

El cap de setmana passat es va detectar un gran nombre de vehicles que volien accedir als Ports, tot i les difícils condicions de les vies, l’alerta del Pla Neucat i la restricció de mobilitat municipal. Diumenge es van denunciar 30 conductors per incomplir aquesta restricció.


Per: ACN

Foto: EbreActiu

comparteix-ho