Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Poble Nou del Delta "treu l’art" dels patis per adaptar el certamen a les mesures covid

Art Fora dels Patis és la nova proposta de l’Ajuntament d’Amposta per adaptar l’esdeveniment a les circumstàncies actuals amb la COVID-19

Etiquetes   turisme, turisme cultural, amposta, poble nou del delta, delta ebre, terres ebre

Publicat el22/3/2021

Poble Nou del Delta "treu l’art" dels patis per adaptar el certamen a les mesures covid | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Diferents activitats artístiques tindran enguany lloc a la pista poliesportiva del Poble Nou del Delta dintre el programa Art Fora dels Patis, el 3 i 4 d'abril. Aquesta festivitat es proposa amb substitució de l'Art als Patis, que es va celebrar durant dos anys abans d'haver de ser cancel·lada l'any passat pel confinament.

Atenent a les necessitats i restriccions actuals, l'acte s'ha traslladat a l'exterior dels característics patis, concretament a la pista poliesportiva, per tal de garantir els compliments d'aforament i altres normatives.

Tres activitats diferents són les que conformen el programa d'enguany: una actuació de Fakir Testa i un concert de Claudia Domingo i David Espinós, el dissabte, i l'actuació del mag Iván Arribas, el diumenge. El programa també compta amb la col·laboració de Teatro los Navegantes, que efectuaran diferents intervencions teatrals.

Les entrades per a les actuacions tindran un cost de 5€ (a partir de 6 anys) i es podran comprar a la pàgina de venda d'entrades de l'Ajuntament, a l'oficina de Cultura i Festes d'Amposta (caselles del Mercat) o a la pista, 30 minuts abans del començament de cada actuació.


Per: Redacció


comparteix-ho