Trans Terra Alta. Rutes en btt per la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#7/2/2022#) AND (caducitat>=#7/2/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Les platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant enceten temporada amb novetats

Les principals novetats consistiran en la instal·lació d’un parc de cal·listènia, noves torres de socorrisme, passeres, zones d’ombratge i nous punts verds

Etiquetes   turisme, platges, temporada estiu, hospitalet infant, vandellos,

Publicat el18/5/2022

Les platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant enceten temporada amb novetats | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La despesa municipal destinada a les platges ascendirà a 435.000 euros, aproximadament


La nova temporada de platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant arriba amb diverses novetats, com la instal·lació d'un parc de cal·listènia a la zona del camp de futbol de l'Hospitalet de l'Infant, davant de la platja de l'Arenal, perquè qui ho desitgi pugui entrenar-se amb exercicis físics que utilitzen el pes del seu propi cos; altres novetats són la col·locació de nous punts verds i de noves torres de socorrisme a totes les platges del municipi.

També s'instal·laran dues noves zones d'ombratge (una a la Platja de l'Arenal, a la zona de l'espigó; i una altra a la Platja de l'Almadrava, al costat de la zona de vigilància) i noves passeres i plats de dutxa a la Platja de l'Arenal, on també es milloraran les connexions elèctriques.

En totes aquestes millores a les platges, L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant invertirà més de 80.000 euros. Segons calcula la Regidoria de Turisme, la despesa municipal destinada a les platges ascendirà a 435.000 euros, aproximadament. Aquesta xifra representa la suma de les inversions i dels costos anuals derivats de la col·locació de mobiliari, abalisament, servei de vigilància, salvament i socorrisme; manteniment general i gestió dels serveis de platja, els wc portàtils públics, etc. Aquest 2022, a més, el consistori haurà de fer-se càrrec d'una part de l'aportació de sorra a la Platja de l'Arenal, a la zona de la plaça del Coll de Balaguer, que ha estat la més afectada pels temporals (allí es traslladarà l'arena acumulada a la Platja de la Punta del Riu).

Una altra novetat és que l'Ajuntament abalisarà les dunes de la Platja del Torn i d'un tram de la Platja de l'Almadrava, per protegir-les; i arranjarà l'abalisament de la zona dunar de la Platja de l'Arenal.


Per: Redacció

Foto: Cedida