Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Picampall organitza un curs sobre datat i sexat d'aus rapinyaires

Tindrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 de març a les Aules del Parc Natural del Delta de l’Ebre, a Deltebre

Etiquetes   natura, ornitologia, parc natural delta ebre

Publicat el1/2/2019

Picampall organitza un curs sobre datat i sexat d’aus rapinyaires | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El curs s'adreça tant a ornitòlegs professionals com aficionats. Foto: cedida


L'Associació Ornitològica Picampall, amb la col·laboració del Centre de Recuperació de rapinyaires nocturnes Brinzal, organitza el curs Datat i sexat de rapinyaires ibèriques, que tindrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 de març.

Per la dificultat que comporta la captura i el maneig de les rapinyaires, aquests ocells han estat poc estudiats per anelladors i ornitòlegs. Fixar l'edat i/o el sexe correctament és vital en qualsevol programa de marcatge o estudi de poblacions. En aquest curs, que impartirà Raúl Alonso, els alumnes aprendran a fixar l'edat de l'ocell mitjançant la muda (canvi de plomes) i a assignar-li el sexe a través de la coloració o la biometria.

Raúl Alonso és coordinador d'activitats de Brinzal, organització que treballa en l'estudi, la conservació i la rehabilitació de rapinyaires nocturnes. Autor de la guia Rapaces nocturnas: guía para la determinación de la edad y el sexo en las estrigiformes ibéricas, ha continuat durant molts anys un estudi similar amb diferents espècies de rapinyaires diürnes.

El curs té un preu de 95 € (80 € per als socis de Picampall) i s'adreça tant a ornitòlegs professionals com aficionats, ja que les tècniques que s'ensenyen permeten la identificació d'animals en vol. Les sessions s'impartiran a Deltebre, a les Aules del Parc Natural del Delta de l'Ebre, en dos jornades, el dissabte en horari de matí i tarda i diumenge al matí.


Més informacióLa Palma d’Ebre, un poble ple de vida y tradició