Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES


Pedals de Bacus, una ruta per descobrir l'essència del Pla de Bages

Etiquetes   et recomanem, rutes

Pedals de Bacus, una ruta per descobrir l’essència del Pla de Bages | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Pedals de Bacus és molt més que una ruta circular per la D.O. Pla de Bages, descobrint els seus vins, els seus cellers i les seves vinyes. És explorar l'essència d'un territori carregat d'història, que com els bons vins, ens pot oferir un munt de sensacions i experiències.

Rodant entre racons extraordinaris, carrerons i monestirs, pedalant entre magnifics boscos sota la impressionant presència de la muntanya màgica de Montserrat o fruint de la gastronomia en algun dels seus excel·lents restaurants, hom descobreix perquè la ruta Pedals de Bacus es molt més que explorar la D.O. Pla de Bages.

Amb un recorregut total de 106 km (o 97 km en l'opció light) -53 (o 44) km el primer dia i 53,18 el segon-, es tracta d'un itinerari fàcil per l'usuari de nivell mig, sense dificultats tècniques, pujades "impossibles" o trialeres, per tal que tothom en pugui gaudir plenament sense complicacions.

Pedals de Bacus, una ruta per descobrir l’essència del Pla de Bages | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Vine a gaudir!

La ruta inclou el dinar en un magnífic i singular restaurant, el sopar, l'allotjament i l'esmorzar en un luxós Hotel (****) a més del dinar també del segon dia en un preciós restaurant amb vistes a Montserrat. Tambén s'inclou la cessió del GPS amb els tracks o el road book de la ruta o bé la ruta autoguiada via mòvil a través d'una pràctica app (Speaktracks). A més a més del transport d'equipatge!

Alhora, s'inclou també la Visita al Monestir de Sant Benet de Bages í la visita guiada a dos experts productors, amb cata de vins inclosa. Opcionalment s'ofereix el servei d'avaries, l'assegurança de viatge i cancelació, el lloguer de bicicletes (tradicional o E-Bike), així com el servei de guia professional.


La ruta Pedals de Bacus està organitzada per Guies BTT, empresa especialitzada de turisme en bicicleta. Creadors de rutes turístiques, familiars, per gaudir amb els amics, monotemàtiques, ... Amb guies titulats, se n'encarreguen de tot: transport de l'equipatge, reserves allotjaments, guies, GPS ... i fins i tot cotxe escombra en moltes de les nostres propostes.


Més informació a:


Pedals de Bacus, una ruta per descobrir l’essència del Pla de Bages | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...