Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/19/2022#) AND (caducitat>=#8/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

PaŘls celebrarÓ la Fira de la Cirera amb un mercat concentrat a la plaša Major

TambÚ es podrÓ comprar producte a la web de la Fira

Etiquetes   vida activa, fires, fires gastronomiques, de la terra, cireres, pauls, baix ebre, terres ebre, turisme gastronomic

Publicat el19/5/2021

PaŘls celebrarÓ la Fira de la Cirera amb un mercat concentrat a la plaša Major | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


PaŘls celebrarÓ el 5 i 6 de juny una ediciˇ "semiconfinada" de la Fira de la Cirera. El mercat de producte es concentrarÓ a la plaša Major i al Muret i tambÚ es podran comprar cireres a travÚs de la web de la Fira. Alguns actes de la programaciˇ es retransmetran en lÝnia. La limitaciˇ permetrÓ controlar l’aforament i mantenir la distÓncia de seguretat. 

TambÚ s’ampliarÓ la zona de terrassa dels bars i restaurants en horari de fira, per assegurar les distÓncies i donar un millor servei. El servei de taxi gratu´t traslladarÓ els visitants des dels aparcaments a la zona del mercat. El cartell de la XVIII ediciˇ de la Fira de la Cirera de PaŘls Ús obra del pintor local Domingo Basco.


Per: ACN

Foto: EbreActiu