Temporada de teatre Benicarló 2023

CAT | ES


Nous equips, nous fotògrafs

En el marc del Delta Bírding Festival, el fotògraf professional Víctor Ortega explicarà la seva experiència amb la nova càmera Fuji X-H2S

Etiquetes   vida activa, natura, ornitologia, fotografia, delta ebre, delta birding festival

Publicat el5/9/2022

Nous equips, nous fotògrafs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La fotografia de natura i en especial d'ocells i fauna està vivint una nova petita revolució tecnològica: la capacitat que tenen els últims models de les primeres marques de detectar l'ull de l'ocell o l'animal i seguir-lo dins del marc de la fotografia mantenint el punt d'enfocament en ell. Això ha facilitat enormement que les imatges d'ocells volant o de qualsevol animal en moviment quedin perfectament enfocades.

FUJIFILM ha incorporat aquesta nova prestació en la darrera novetat que ha presentat al mercat: la nova càmera X-H2S juntament amb el nou teleobjectiu XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR amb una focal òptima per a la fotografia de fauna. I què millor per donar a conèixer les prestacions d'un nou producte que posar-lo en mans d'un jove i prometedor fotògraf per a què l'explori i en tregui el màxim rendiment.

Víctor Ortega, que a més de fotògraf professional és biòleg i un gran comunicador gràcies al seu canal de Twitch “El Punto de Enfoque”, ha acceptat el repte de posar-se a treballar amb aquest nou equip i en un temps rècord presentar els seus resultats a la seva presentació al DELTA BIRDING FESTIVAL. En Víctor explicarà els passos que ha seguit per a familiaritzar-se amb el nou equip i treure-li el màxim rendiment en poc temps.

Els interessats en participar d'aquesta activitat poden reservar la seva entrada en aquest enllaç: https://deltabirdingfestival.com/activitats/delta-photo-tour/

Punt de trobada: Entrada de MónNatura Delta
Hora d'inici: 07:00
Hora de finalització: 10:00
Preu: 15 €


Per: Redacció

Foto: Cedida