Falles de Benicarlˇ. Del 15 al 19 de marš de 2024

CAT | ES


Nous equips, nous fot˛grafs

En el marc del Delta BÝrding Festival, el fot˛graf professional VÝctor Ortega explicarÓ la seva experiŔncia amb la nova cÓmera Fuji X-H2S

Etiquetes   vida activa, natura, ornitologia, fotografia, delta ebre, delta birding festival

Publicat el5/9/2022

Nous equips, nous fot˛grafs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La fotografia de natura i en especial d'ocells i fauna estÓ vivint una nova petita revoluciˇ tecnol˛gica: la capacitat que tenen els ˙ltims models de les primeres marques de detectar l'ull de l'ocell o l'animal i seguir-lo dins del marc de la fotografia mantenint el punt d'enfocament en ell. Aix˛ ha facilitat enormement que les imatges d'ocells volant o de qualsevol animal en moviment quedin perfectament enfocades.

FUJIFILM ha incorporat aquesta nova prestaciˇ en la darrera novetat que ha presentat al mercat: la nova cÓmera X-H2S juntament amb el nou teleobjectiu XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR amb una focal ˛ptima per a la fotografia de fauna. I quŔ millor per donar a conŔixer les prestacions d'un nou producte que posar-lo en mans d'un jove i prometedor fot˛graf per a quŔ l'explori i en tregui el mÓxim rendiment.

VÝctor Ortega, que a mÚs de fot˛graf professional Ús bi˛leg i un gran comunicador grÓcies al seu canal de Twitch ôEl Punto de Enfoqueö, ha acceptat el repte de posar-se a treballar amb aquest nou equip i en un temps rŔcord presentar els seus resultats a la seva presentaciˇ al DELTA BIRDING FESTIVAL. En VÝctor explicarÓ els passos que ha seguit per a familiaritzar-se amb el nou equip i treure-li el mÓxim rendiment en poc temps.

Els interessats en participar d'aquesta activitat poden reservar la seva entrada en aquest enllaš: https://deltabirdingfestival.com/activitats/delta-photo-tour/

Punt de trobada: Entrada de MˇnNatura Delta
Hora d'inici: 07:00
Hora de finalitzaciˇ: 10:00
Preu: 15 Ç


Per: Redacciˇ

Foto: Cedida

comparteix-ho