Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Neix el Festival Internacional de Cinema i Cultures Trets a la Ràpita

La primera edició es dedica a la cultura italiana

Etiquetes   vida activa, cultura, turisme cultural, la rapita, montsia,

Publicat el29/4/2022

Neix el Festival Internacional de Cinema i Cultures Trets a la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La primera edició es dedica a la cultura italiana


El Cine Club La Ràpita i l’Ajuntament del municipi han presentat el Festival Internacional de Cinema i Cultures Trets. Per a la primera edició s’han programat tres dies de cinema per apropar als espectadors els trets d’identitat de la cultura italiana. El certamen se celebrarà del 6 al 8 de maig a diferents ubicacions del municipi, l’Auditori Sixto Mir, el Maset Espai Joves, la glorieta de l’Escola Carles III i el Frankfurt Marc. Aquesta és una nova iniciativa del Cine Club La Ràpita, que després de cinc anys de vida ha consolidat una programació estable de dues o tres pel·lícules mensuals en versió original subtitulada. L’alcalde del municipi, Josep Caparrós, ha felicitat l’entitat organitzadora per l’empresa.

El president de Cineclub la Ràpita, Gabriel Vega, també ha destacat el concurs que inclou el festival, en què sis curtmetratges optaran a aconseguir un premi del públic i un altre atorgat per membres de cineclubs d’arreu de Catalunya.

El festival també inclou una inauguració amb sopar, concert del grup Giancaldo i projecció del film ’Amarcord’ de Federico Fellini a l’ASM; una sessió infantil matinal amb esmorzar inclòs; la projecció d’un ’western’ a l’aire lliure; un documental de Pier Paolo Passolini, i, com a cloenda, la pel·lícula ’Call me by your name’, del director Luca Guadagnino.


Per: ACN

Foto: Cedida

comparteix-ho