9a Festa dels Menuts a Mónnatura Delta de l’Ebre. 3 i 4 de juny 2023

CAT | ES


Naranjas y Cítricos Gourmet

Citricultors des de fa més de 20 anys, Naranjas y Cítricos Gourmet ofereix un producte fresc i de gran qualitat a un preu més just

Etiquetes   cítrics, clementines, mandarines, taronges, alcanar, montsia

Naranjas y Cítricos Gourmet  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Naranjas y Cítricos Gourmet

Ctra. Nova 75

43530 Alcanar (Montsià)

Tel. 688 919 138

Instagram

Facebook

Correu-e

Web i botiga online


Citricultors des de fa més de 20 anys, Naranjas y Cítricos Gourmet ofereix un producte fresc i de gran qualitat a un preu més just, gràcies a que no intervenen els intermediaris en la cadena de venda entre el productor i el consumidor. Un cop reben la comanda, recol·lecten els cítrics i s'entrega al domicili del client en menys de 24 hores.

L'empresa és especialista en la Producció Integrada, utilitzant els recursos i els mecanismes de regulació natural, garanteixen una agricultura viable i sostenible buscant un equilibri entre el medi ambient, la rendabilitat i les exigències socials.

Les finques de Naranjas y Cítricos Gourmet es localitzen a Peníscola i Vinaròs, a la comarca del Baix Maestrat i a Alcanar i Ulldecona a la comarca del Montsià, municipis amb una gran tradició agrícola i dedicades al cultiu de cítrics, oliveres, arrossats i conreus d'horta.

A la seva botiga online trobareu, en funció de la temporada: diferents varietats de mandarines, taronges i llimones, aixÍ com una sel·lecció de cítrics gourmet, com taronges sanguines, llimes, pomelos, kumquats, limequats, mans de buda, yuzu i caviar cítric.

De producció pròpia també trobareu oli d'oliva extra verge, fruits secs, mel i melmelades elaborades artesanalment, carxofes i altres productes de l'horta.Naranjas y Cítricos Gourmet  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Naranjas y Cítricos Gourmet  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...