Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Morella presenta l'ultratrail Top of the Rock

Aquesta cursa per etapes serà els dies 8, 9 i 10 de març i tindrà la meta a la plaça d’armes del Castell de Morella. La competició compta amb tres etapes i un total de 125 quilòmetres de recorregut

Etiquetes   esports, ultratrail, els ports, morella

Publicat el14/1/2019

Morella presenta l’ultratrail Top of the Rock | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Morella va presentar aquest passat dissabte la nova cursa Top of the Rock, una ultratrail per etapes que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de març. Una prova única que recorre la província i finalitza a la part més elevada del Castell de Morella. L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora d'esport, Lola Viñals, i el director de l'esdeveniment, Manu García, explicaven les característiques d'aquesta nova prova.

Viñals destacava que “es tracta d'una prova única i diferent d'un esport molt popular en els últims anys com és el running”. L'edil explicava que “hi ha diferents distàncies per a competir així com distintes modalitats” i recordava que “les inscripcions estan obertes fins al 17 de febrer”. Finalment, va voler “animar a tots i totes a participar en aquest nou projecte esportiu que arriba a la nostra ciutat i tindrà una meta espectacular a la plaça d'armes del Castell”.

Top ot the Rock és una cursa que vincula les localitzacions medievals i llegendes templeres on els participants tenen el desafiament de sortir des de Castelló, a nivell del mar, fins a coronar el Castell de Morella a 1.070 metres i assolir el Top of the Rock (cim de la roca) que corona la ciutat.

Esdeveniments d'aquest tipus suposen un impacte econòmic molt positiu. Així, el sector turístic, d'allotjament i restauració es veuen beneficiats, ja que s'incrementen les visites a la ciutat, ja que en aquest cas, Morella és una de les seus i acull el final de la cursa.


Morella presenta l’ultratrail Top of the Rock | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La cursa transcórre des de Castelló, a nivell de mar, fins a coronar el Castell de Morella

comparteix-ho