suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


MónNatura Delta estrena temporada d'activitats

Algunes de les activitats més destacades són la Festa dels Menuts, la visita teatralitzada de l’estiu, Contalles del Delta i el festival d’ornitologia de referència al territori, el Delta Birding Festival

Etiquetes   vida activa, turisme natura, turisme familiar, delta ebre, parc natural delta ebre, amposta, sant carles de la rapita

Publicat el19/2/2020

MónNatura Delta estrena temporada d’activitats | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest passat dissabte 15 de febrer, MónNatura Delta ha tornat a obrir les portes després d'uns mesos realitzant feines de manteniment i millora. Aquesta novena temporada de l'equipament, ofereix un ampli programa d'activitats amb noves visites, tallers familiars, sortides de natura i activitats ornitològiques per seguir gaudint i aprenent del Delta de l'Ebre, que ara més que mai, necessita de tots nosaltres per continuar amb la seva recuperació i conservació.

Algunes de les activitats més destacades són la Festa dels Menuts, la visita teatralitzada de l'estiu, Contalles del Delta i el festival d'ornitologia de referència al territori, el Delta Birding Festival.

L'horari de temporada baixa és de dimecres a divendres de 10 h a 14 h i els caps de setmana i festius de 10 h a 18 h. En temporada alta obren tots els dies de 10 h a 20 h.

La Fundació Catalunya - La Pedrera, a través d'equipaments com MónNatura Delta, treballa per la recuperació i la divulgació del patrimoni natural de Catalunya.


Activitats i visites programades


Més activitats en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho