butlletí EbreActiu

CAT | ES


MónNatura Delta de l'Ebre reobre amb noves propostes de visita

L’equipament va reobrir aquest passat divendres amb noves propostes de visites pensades per al públic local interessat en conèixer el patrimoni natural de Catalunya

Etiquetes   turisme, turisme familiar, turisme natura, delta ebre, amposta, parc natural delta ebre, terres ebre

Publicat el21/7/2020

MónNatura Delta de l’Ebre reobre amb noves propostes de visita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La reobertura s'ha fet prenent les mesures de seguretat necessàries, fins i tot més enllà del que marca la normativa, per garantir que els visitants puguin gaudir de l'experiència amb tota tranquil·litat. Així, s'han previst la majoria de les activitats a l'aire lliure, també s'ha reduït l'aforament per assegurar la distància necessària entre els visitants i s'han instal·lat mampares de separació als espais interiors. També es pren la temperatura a tot el personal i els visitants i és obligatori l'ús de mascaretes, hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic, i s'ha incrementat la freqüència de neteja de tots els espais.


Noves experiències

L'observació de les aus, la pesca tradicional i el paisatge són els trets característics de les visites a MónNatura Delta de l'Ebre, amb especial atenció per al públic familiar. I amb la reobertura s'hi afegeixen la música en directe i visites teatralitzades amb tastet de producte local.


La Fundació Catalunya La Pedrera

Totes les mesures adoptades i la proposta de noves visites de cara a la reobertura de totes els equipaments demostren, un cop més, que la Fundació Catalunya La Pedrera està més compromesa que mai amb les persones. Les visites a tots els seus equipaments fan possible que més de 500.000 persones es beneficiïn cada any dels projectes socials, educatius, culturals i ambientals que porta a terme la Fundació.


Agenda d’activitats de MónNatura Delta de l’Ebre


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho