butlletí EbreActiu

CAT | ES


Més de 1.500 tapes amb el llagostí com a protagonista

Les Cases d’Alcanar celebrarà el proper dissabte 7 de juliol el Festapa del Llagostí, una jornada festiva i gastronòmica en la que també s’ha organitzat un Showcooking de cinc plats amb cava Agustí Torelló

Etiquetes   gastronomia km0, les cases, alcanar, llagosti

Publicat el27/6/2018

Les Cases d'Alcanar celebrarà el proper dissabte 7 de juliol la Festapa del Llagostí, una jornada festiva i gastronòmica on es podran degustar més de 1.500 tapes en un ambient immillorable, al recinte portuari de les Cases i amb músics locals.

El llagostí serà el fil conductor d'una diada que començarà a les 11.30 h amb la degustació de les tapes a un preu de 2'5 € la tapa i 1,5 € la beguda. En paral·lel hi haurà diversos tallers perquè els més petits també gaudeixin de la festa, alhora que agafen consciència sobre temes com el reciclatge o la pesca sostenible. A partir de les 18 h, la Big Band d'Alcanar posarà el ritme a la tarda amb un concert al mateix recinte portuari.

El punt i final culinari el firmarà un Showcooking de cinc plats amb cava Agustí Torelló. Serà a les 20 h i tindrà un aforament limitat de 50 places, de forma que els interessats s'han d'inscriure prèviament, i des de ja mateix, a l'Agrobotiga de les Cases. El preu per persona és de 15 €. Aquest serà l'únic acte no gratuït de la jornada (a banda del preu per beguda i tapa).

La jornada festiva clourà després de la sessió musical i els temes que punxe el discjòquei invitat a partir de les dotze de la nit.

El Festapa del llagostí està organitzat per la Confraria de Pescadors Sant Pere de Les Cases, amb la col·laboració del Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i Les Cases.


Més de 1.500 tapes amb el llagostí com a protagonista | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho