Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/25/2022#) AND (caducitat>=#1/25/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Més de 100 persones inscrites a la Jornada de voluntariat a l'Ermita del Remei de Flix

Aquesta finca és una de les afectades per l’incendi forestal que va patir la Ribera d’Ebre els passats mesos de juny i juliol

Etiquetes   entorn, flix, ribera ebre

Publicat el9/8/2019

Més de 100 persones inscrites a la Jornada de voluntariat a l’Ermita del Remei de Flix | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquest proper diumenge 11 d'agost tindrà lloc una jornada de voluntariat a la finca de l'Ermita del Remei de Flix, una de les afectades per l'incendi forestal dels passats mesos de juny i juliol a la Ribera d'Ebre. Fins al moment, s'hi han inscrit més de 100 persones per participar-hi, tot recordant que les inscripcions encara estan obertes fins avui mateix divendres 9 d'agost. Aquestes es poden realitzar a través d'aquest formulari o també el poden facilitar directament a les oficines municipals.


Desenvolupament de la jornada i activitats a realitzar

El punt de trobada serà la plaça del Mercat de Flix a les 7 del matí del dia 11, per sortir amb l'autobús municipal o amb vehicles particulars; en aquest darrer cas cal optimitzar el número d'ocupants per vehicle ja que la zona d'aparcament serà molt limitada. 

Les feines a dur a terme consistiran en retirar el brancatge cremat de les oliveres i altres arbres de dins dels bancals i la retirada de brossa i neteja de l'entorn. Posteriorment, amb la maquinària adequada es procedirà a la trituració de les restes vegetals. Cal que les persones que hi participin portin roba adequada, gorra pel sol i allí es facilitaran guants i beguda. No cal portar cap eina ni se n'autoritzarà l'ús per temes de seguretat.

La jornada finalitzarà amb un esmorzar a la plaça de l'Ermita. 

En cas d'activació del nivell 2 o 3 Pla Alfa per condicions meteorològiques adverses, aquesta activitat pot ser suspesa.

La jornada està organitzada per l'Ajuntament de Flix amb la col·laboració del Grup de Natura Freixe.Agrícola de Godall - Plaça Coopertiva, s/n - Godall - Montsià