Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Masdenverge suspèn la Fira del Caçador

Els informes sanitaris han desaconsellat celebrar l’edició d’enguany de és l’única fira del sector a la província de Tarragona

Etiquetes   vida activa, fires, masdenverge, montsia, terres ebre

Publicat el31/8/2020

Masdenverge suspèn la Fira del Caçador  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de Masdenverge ha cancel·lat la celebració de la Fira del Caçador prevista per al mes d'octubre, a causa de la pandèmia de la Covid després que tots els informes sanitaris han desaconsellat celebrar la fira aquest any.

Des de l'any 2008, de forma ininterrompuda, la Fira del Caçador de Masdenverge ha estat l'aparador del món de la caça, la gastronomia i el comerç al territori. Ha sabut resistir els incerts inicis, ha aguantat la crisi econòmica i s'ha adaptat a les necessitats del públic, essent avui dia l'única fira del sector a la província de Tarragona. Malauradament, els fets ocorreguts durant aquest any han superat qualsevol de les pitjors previsions i els organitzadors s'han vist obligats a suspendre-la.

La Regidoria de Fires és conscient que la cancel·lació afectarà sobretot a comerços i empreses que es donen cita anualment a la fira, i que per al municipi n'és també negatiu, ja que aquell cap de setmana es respira una vitalitat diferent però, per damunt de tot, s'ha de garantir la seguretat de les persones i, un esdeveniment com és el cas de la fira, no garanteix aquesta seguretat.


Per: Redacció

Foto: Fira del Caçador

comparteix-ho