XXII Festa de l´Oli de la Fatarella. Del 4 al 5 de desembre 2021

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Gastronomia | Les mels d'artMuria a les edicions de Guía Repsol i guia Gastro Marca España 2018

Les varietats de Bosc i Romaní han estat les escollides pels apartats d’aliments no peribles de les ediciones d’enguany d’ambdues publicacions

Etiquetes   gastronomia, el perello, baix ebre

Publicat el25/1/2018

Gastronomia | Les mels d’artMuria a les edicions de Guía Repsol i guia Gastro Marca España 2018 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Les varietats de Bosc i Romaní de la col·lecció de mels de luxe artMuria Luxury Innova (www.artmuria.com) han estat escollides per las edicions de 2018 de la Guía Repsol i de la guia Gastro Marca España.

A la Guía Repsol (www.guiarepsol.com) les mels d'artMuria consten a l'apartat de “Millors Aliments i Begudes d'Espanya, no peribles”. La reconeguda Guía Repsol es revisa íntegrament cada any per constatar que la qualitat dels productes seleccionats manté el seu nivell d'excel·lència, afegir-ne de nous o eliminar els que no hagin arribat a la puntuació exigida. I és l'única, a nivell mundial, que incorpora marques seleccionades per la seva qualitat i que han passat, durant mesos, diferents filtres d'experts.

Aquestes mateixes varietats d'artMuria també tenen cabuda a l'apartat d'aliments no peribles de la Guia de Millors Aliments de la pàgina web Gastro Marca España 2018 (www.gastromarcaespana.es) gestionada per la Asociación de Amigos de la Real Academia de la Gastronomía Española.

Les Mels de Muria també van ser guardonades recentement amb el títol de ‘Millor Producte de l'Any 2018' per l'edició d'enguany de la 'Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra i altres llocs d'interès' coneguda popularment com la 'Guia Gourmand' (www.guiagourmand.com) i editada per Arola Editors.

Segons Rafel Muria, president d'artMuria, “cada petit reconeixement és un motiu de satisfacció que ens encoratja a seguir treballant dia a dia per aconseguir que els nostres productes siguin de la màxima qualitat”.