Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


L'Ametlla de Mar vol formar part de la nova marca “Viles Marineres”

L’objectiu d’aquesta marca és facilitar el posicionament i la promoció d’aquestes viles com a destinacions turístiques a nivell nacional i internacional

Etiquetes   turisme, ametlla de mar

Publicat el17/10/2018

L’Ametlla de Mar vol formar part de la nova marca “Viles Marineres” | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Agència Catalana de Turisme ha donat a conèixer la nova marca turística en la qual s'hi podran adherir aquells municipis amb una forta personalitat marinera, com és el cas de La Cala. L'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar ja s'ha interessat per aquest nou projecte d'àmbit nacional.

La setmana passada es va presentar el projecte ‘Viles Marineres' en un acte amb la presència de l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni i el gerent de Turisme, Damià Llaó. Entre els requisits que calen per poder lluir la marca, hi ha tenir port pesquer, activitats vinculades a la mar o vestigis catalogats.

L'objectiu d'aquesta marca és facilitar el posicionament i la promoció d'aquestes viles com a destinacions turístiques a nivell nacional i internacional, amb la voluntat de preservar i difondre el seu patrimoni, promoure el turisme com a eina de desenvolupament, crear sinergies entre municipis mariners i protegir l'equilibri entre residents i visitants.


Font i fotos: La Cala rtv

comparteix-ho