Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Ràpita posa en marxa les Setmanes Voltasoques

Destinades a joves d’entre 12 i 16 anys, la Regidoria de Joventut posa en marxa un conjunt d’activitats marítimes i tallers formatius que van des de la iniciació a la vela, el caiac, el cable esquí, el kitesurf o el paddle surf.

Etiquetes   activitats marítimes, la rapita

Publicat el9/7/2015

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha impulsat aquest estiu un seguit d'activitats destinades principalment a joves d'entre 12 i 16 anys per tal d'oferir-los una alternativa lúdica durant els mesos de juliol i agost. I és que el consistori ha detectat una manca d'oferta de lleure per aquesta franja d'edat, ja que “són massa grans per inscriure's als casals d'estiu”, segons explica el regidor de Joventut, Rafa Balagué. 

Per aquest motiu, la Regidoria de Joventut ha posat en marxa les Setmanes “Voltasoques” que oferirà a aquests adolescents un conjunt d'activitats marítimes i tallers formatius que van des de la iniciació a la vela, el caiac, el cable esquí, el kitesurf o el paddle surf, fins a tallers artístics i de creativitat. Les activitats s'iniciaran el proper dilluns 13 de juliol i s'organitzaran per setmanes. Hi haurà un descans per les festes majors i es reprendran el mes d'agost. Les inscripcions estan obertes al Punt d'Informació Juvenil del Maset. 

 El programa “Voltasoques” és un dels primers projectes que la nova Regidoria de Joventut ha posat en marxa des que Rafa Balagué se'n fes càrrec ara fa poc menys d'un mes. Balagué, que aquest mandat ha entrat per primer cop al consistori com a regidor per ERC, creu que amb aquestes activitats, també s'aconsegueix “que les més joves s'apropin al mar i coneguin totes les possibilitats de lleure que aquest ofereix”.

Font: Ajuntament de la Ràpita

La Ràpita posa en marxa les Setmanes Voltasoques | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...