Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La cinquena edició de la Triatló de Deltebre comptarà amb més de 1000 participants

Se celebrarà el cap de setmana del 7 i 8 d’abril amb participants d’arreu de Catalunya i de l’estat espanuol

Etiquetes   esports, triatlons, deltebre, baix ebre, delta ebre

Publicat el15/3/2018

La cinquena edició de la Triatló de Deltebre comptarà amb més de 1000 participants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Atletes durant la celebració de l'edició 2017 de la Triatló de Deltebre


Durant el cap de setmana del 7 i 8 d'abril, Deltebre tornarà a ser la capital de l'esport del Baix Ebre, amb la celebració de la Triatló de Deltebre, que aplegarà a més de 1000 atletes d'arreu de Catalunya i de l'estat espanyol.

En aquest sentit, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “Deltebre es vestirà d'esport, d'enfocament turístic i de salut durant els dies 7 i 8 d'abril”. Més enllà de la competició, Soler ha remarcat que “aquesta prova no només posarà en valor els atractius i qualitats del nostre municipi, sinó que també permetrà impulsar el sector econòmic a partir dels atletes, familiars i acompanyants que ens visitant durant el transcurs del cap de setmana”.

El Triatló de Deltebre comptarà, tal com és habitual en aquest esport, amb una prova de natació, una de ciclisme i una d'atletisme. Les proves s'ofereixen en quatre disciplines diferents: olímpica, sprint, half i short. Per a facilitar la participació, aquestes es podran realitzar individualment o amb grups de dos o tres persones.

El regidor de Promoció Esportiva, Teixit Associatiu i Imatge de Poble, Robert Bertomeu, ha explicat que “Deltebre compta amb tots els ingredients necessaris per poder dur a terme totes aquestes proves que s'han de realitzar”. L'edició de Deltebre és una de les més esperades pels atletes, donat que el desnivell del terreny és pràcticament nul i es poden arribar a aconseguir marques rècord.

A la roda de premsa de presentació de la prova també han participat representats de les empreses que col·laboren amb l'organització d'aquesta triatló. En aquest sentit, el representant d'Unitik, Kilian Bertomeu, ha subratllat que “després de 5 edicions podem afirmar que celebrar aquest esdeveniment aporta orgull de poble”. A dia d'avui ja es compta amb una borsa de més de 140 col·laboradors.

Finalment, el portaveu de Wefeel Events, Eloi Moragues, ha explicat que “aquesta previsió de 1000 participants és un èxit per part de totes les parts implicades en l'edició d'aquest esdeveniment familiar, proper i en un entorn natural únic en aquest país”. A hores, d'ara, la competició ja compta amb més de 700 inscrits.

Enguany és el cinquè any que es celebra aquesta prova que s'emmarca dins del Tricircuit.com, un circuit de triatló que es realitza en 8 localitats diferents que tindran com a tret de sortida Deltebre. Les següents proves es desenvoluparan a Calella, Amposta, El Pont de Suert, Tossa de Mar, Sant Pol de Mar i Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Montalt. Cada una de les competicions es realitzarà sota la supervisió de la Federació Catalana de Triatló.


La cinquena edició de la Triatló de Deltebre comptarà amb més de 1000 participants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La cinquena edició de la Triatló de Deltebre comptarà amb més de 1000 participants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Atletes durant la celebració de l'edició 2017 de la Triatló de Deltebre

comparteix-ho