Roquetes.  Muntanya, cičncia i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La II Rogaine Serra del Montsią reunirą diumenge 170 participants de 69 equips a La Rąpita

A més d’aquesta cursa d’orientació, tindrą lloc el Xč Canicrņs de La Rąpita i la Cursa Infantil de Muntanya

Etiquetes   esports, la rapita, orientacio

Publicat el1/3/2018

La II Rogaine Serra del Montsią reunirą diumenge 170 participants de 69 equips a La Rąpita  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participants de la I Rogaine Serra del Montsią


La Rąpita acollirą el proper diumenge 4 de marē la segona edició de la cursa d’orientació Rogaine Serra del Montsią, organitzada pel Centre Excursionista La Foradada amb la col·laboració de la regidoria d'Esports. Tancades les inscripcions, són 170 els participants que prendran part a la II Rogaine, distribuļts en 69 equips d'entre 2 i 4 membres. Aquesta prova es durą a terme coincidint amb el Xč Canicrņs de La Rąpita i la Cursa Infantil de Muntanya.

“Aquesta és la segona edició de la Rogaine, i el fet d'haver superat en inscripcions la de l'any passat ja indica que aquesta és una modalitat que agrada, en la qual intervenen elements com l'estratčgia, el treball en equipi o la condició fķsica, i estem segurs que enguany tornarą a ser un čxit esportiu i organitzatiu”, ha afirmat la regidora d'Esports, Ąngela Reverté.

Els participants disposaran d'un mapa que se'ls entregarą 15 minuts abans de la sortida, davant del pavelló esportiu, on apareixen marcades les 36 fites que l'organització distribuirą per un territori d'uns 10 quilņmetres quadrats a la Serra del Montsią. Les fites, tal com quedarą senyalitzat al mapa, tenen diferents puntuacions, en funció de la dificultat tčcnica i distąncia per arribar-hi. Cada equip segueix la seva prņpia ruta fins al moment de l’arribada, segons la seva estratčgia, perņ en tot el transcurs de la cursa els membres del grup han d'anar junts.

Els corredors tindran 3 hores per fer un mąxim de 220 punts, perņ val a dir que serą molt i molt complicat sumar-los tots. “Hem canviat la posició de prącticament totes les fites que han de trobar respecte a l'any passat, pensant tant en la gent que estą bé fķsicament i vol córrer com en altres participants que opten per pensar més estratčgicament”, ha avanēat el director de la cursa, Joan Zaragoza. Arbres, cases abandonades, fonts, roques, camins o qualsevol punt que sigui una mica vistós, pot albergar una fita.

La primera cursa de diumenge serą el Canicrņs, a partir de les 8.30 del matķ. La Rogaine sortirą a les 10 hores, i a les 11 la Cursa infantil.

Podeu trobar més informació al web rogaineserramontsia.blogspot.com.es i al Facebook Rogaine Serra del Montsią.


La II Rogaine Serra del Montsią reunirą diumenge 170 participants de 69 equips a La Rąpita  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participants de la I Rogaine Serra del Montsią