Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Jornada de neteja a la Punta de la Banya

L’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita organitza aquest cap de setmana una jornada de recollida de brossa a la Reserva Natural de la Punta de la Banya, al Parc Natural del Delta de l’Ebre

Etiquetes   natura, entorn, la rapita, delta ebre

Publicat el12/2/2019

Jornada de neteja a la Punta de la Banya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Punta de la Banya des de la Foradada, a la serra de Montsià


Després de l'èxit aconseguit el passat any, amb la recollida de 3.800 kg de brossa, majoritàriament plàstics, aquest cap de setmana 16 i 17 de febrer s'ha organitzat una jornada de neteja a la Reserva Natural de la Punta de la Banya, al Parc Natural del Delta de l'Ebre.

S'han programat tres torns de neteja, el dissabte al matí i a la tarda i el diumenge al matí. L'entrada a la Punta de la Banya, un espai restringit, es farà amb cotxes del Parc Natural que duran als voluntaris fins a la Punta Corballera. Des d'allí s'anirà fent la neteja paulatinament, de manera que es podrà gaudir d'una jornada de voluntariat excepcional per la gran bellesa del paratge, al qual s'accedirà de forma controlada.

Per poder participar de l'activitat cal ser major d'edat i sobretot, seguir les indicacions dels tècnics del Parc Natural en tot moment. S'aconsella portar roba còmoda, aigua i menjar per al consum personal.

L'activitat està organitzada per Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita amb la col·laboració del Parc Natural del Delta de l'Ebre, de les Regidories de Medi Ambient i Turisme, Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i de l'empresa Musclarium.

Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.L’Ametlla de Mar, sempre a prop teu