Ulldecona, un passeig per la hist˛ria

CAT | ES


Jornada als espais naturals de Campredˇ

SerÓ el diumenge 2 de febrer, i consistirÓ en una passejada popular entre lĺexplotaciˇ Pastor I i Aurora i sĺaprofitarÓ per recollir deixalles per la zona i es faran parades per fer xerrades i tallers

Etiquetes   natura entorn, jornades, campredo, baix ebre, terres ebre, dia mundial zones humides

Publicat el21/1/2020

Jornada als espais naturals de Campredˇ | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El diumenge 2 de febrer, amb motiu del Dia Mundial de les zones humides, s'ha organitzat una jornada als espais naturals de Campredˇ (Baix Ebre). A partir de les 9 del matÝ i fins al voltant de les 13.30 h, es farÓ una passejada popular entre l'explotaciˇ Pastor I i Aurora i s'aprofitarÓ per recollir deixalles per la zona i es faran parades per fer xerrades i tallers.

Montse Jorba (UB), impartirÓ la xerrada La restauraciˇ d'espais miners, mentre que Oriol Calvet (UB) impartirÓ la xerrada La importÓncia dels aiguamolls i les zones humides. La tercera xerrada, El projecte LIFE Restclay, anirÓ a cÓrrec de JosÚ Maria Gˇmez, de l'empresa Cemex.Ulldecona, un passeig per la hist˛ria


A l'explotaciˇ Aurora es colĚlocaran caixes niu en les pinedes propers i es faran els tallers, quatre en total: La vegetaciˇ de les llacunes, a cÓrrec de Josep Maria Ninot (UB), Els amfibis. Em els podem reconŔixer?, a cÓrrec de Sergi Romea (UB), Els ocells vinculats a les llacunes. Identificacio visual i sonora, a cÓrrec d'Humbert Salvadˇ (UB) i l'ornit˛leg local, Manolo Sßnchez. Per ˙ltim, el taller Els rats-penats. Com sˇn i com viuen. Per quŔ hem de protergir-los?, a cÓrrec de Jordi Serra (UB).

La jornada, que comenšarÓ a les 9 del matÝ a l'inici del camÝ de la Roca Corba, passat Argilers Bikepark, estÓ organitzada per l'empresa Cemex i la Universitat de Barcelona i l'Institut de Recerca de la Biodiversitat.


Per: Redacciˇ

Foto: EbreActiu