Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Jornada als espais naturals de Campredó

Serà el diumenge 2 de febrer, i consistirà en una passejada popular entre l’explotació Pastor I i Aurora i s’aprofitarà per recollir deixalles per la zona i es faran parades per fer xerrades i tallers

Etiquetes   natura entorn, jornades, campredo, baix ebre, terres ebre, dia mundial zones humides

Publicat el21/1/2020

Jornada als espais naturals de Campredó | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El diumenge 2 de febrer, amb motiu del Dia Mundial de les zones humides, s'ha organitzat una jornada als espais naturals de Campredó (Baix Ebre). A partir de les 9 del matí i fins al voltant de les 13.30 h, es farà una passejada popular entre l'explotació Pastor I i Aurora i s'aprofitarà per recollir deixalles per la zona i es faran parades per fer xerrades i tallers.

Montse Jorba (UB), impartirà la xerrada La restauració d'espais miners, mentre que Oriol Calvet (UB) impartirà la xerrada La importància dels aiguamolls i les zones humides. La tercera xerrada, El projecte LIFE Restclay, anirà a càrrec de José Maria Gómez, de l'empresa Cemex.Hostal-Restaurant Ca L’Àngels. Prat de Comte. Terra Alta


A l'explotació Aurora es col·locaran caixes niu en les pinedes propers i es faran els tallers, quatre en total: La vegetació de les llacunes, a càrrec de Josep Maria Ninot (UB), Els amfibis. Em els podem reconèixer?, a càrrec de Sergi Romea (UB), Els ocells vinculats a les llacunes. Identificacio visual i sonora, a càrrec d'Humbert Salvadó (UB) i l'ornitòleg local, Manolo Sánchez. Per últim, el taller Els rats-penats. Com són i com viuen. Per què hem de protergir-los?, a càrrec de Jordi Serra (UB).

La jornada, que començarà a les 9 del matí a l'inici del camí de la Roca Corba, passat Argilers Bikepark, està organitzada per l'empresa Cemex i la Universitat de Barcelona i l'Institut de Recerca de la Biodiversitat.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho