Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Jornada completa de running a Amposta

La capital del Montsià va acollir aquesta passat diumenge 8 de març el 2on Canicross, la 4a edició dels 10.000 metres i la primera Mitja Marató d’Amposta, superan els 350 participants en les tres proves.

Etiquetes   activitats outdoor, running, mitja marato, canicros, amposta

Publicat el9/3/2015


Jornada festiva i participativa la d'ahir a la capital del Montsià amb la celebració de tres proves esportives organitzades pel Club Montbike: el 2on Canicross, la 4a edició dels 10.000 metres i la primera Mitja Marató d'Amposta.


A les 8.30 h, davant del Pavelló poliesportiu, es va donar el tret de sortida al Canicross solidari, que en aquesta ocasió va anar a benefici de l'Associació Engrescades, entitat ampostina que es dedica acollir gossos i gats abandonats i a promoure'n l'adopció; amb un recorregut urbà de 4 quilòmetres, va finalitzar al Parc dels Xiribecs.

Sortida del 2on Canicross

Arribada de participants del Canicross


En la categoria masculina el primer en arribar va ser Dani Pelegrín del Club Paleo Tranning i en la femenina, Verònica Garriga (independent).

Els 6 primers classificats categoria masculina Canicross

Les 6 primeres classificades categoria masculina Canicross


Els 205 participants de la 4a. edició dels 10mil i els 105 Mitja Marató (205 als 10mil i 105 a la Mitja), van sortir plegats a les 10 del matí des del mateix lloc que el Canicross, compartint part del circuit urbà que va transcórrer per tots els barris i pels espais més emblemàtics d'Amposta com són el Pont Penjant, la Plaça del Mercat o l'Avinguda de la Ràpita.

Sortida de la 10mil i la Mitja Marató

El Pont Penjat d'Amposta, un dels espais emblemàtics per on va transcórrer el circuit de la cursa

Els tres primers classificats en la categoria absoluta de la 10mil van ser Gerard Monteverde, Carles Redó i Martí Vidiella, tots tres d'Ultra-Runners Team i en la categoria absoluta de la Mitja Marató, van ocupar els tres primers llocs David Tudó, independent, Sergi Hidalgo, del Borges Trail AAEET Valls i Víctor Forner, independent.

Pòdium categoria absoluta de la 10mil

Pòdium categoria absoluta de la Mitja Marató

Cal destacar que les tres primeres dones en arribar a la meta de la Mitja Marató van ser les ampostines Eva Pons, Eva Roig i Marisín Arasa.

Eva Pons, Eva Roig i Marisín Arasa


Amb l'èxit de participació i organització aconseguit es consoliden aquestes proves que s'afegeixen a la gran oferta esportiva i lúdica d'Amposta.


Classificacions:


Imatges: