Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/16/2022#) AND (caducitat>=#1/16/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Jesús enceta aquest diumenge la 5a Setmana de l'Activitat Física i la Salut

Una bicicletada per la Via Verda que uneix Jesús i Aldover donarà el tret de sortida a una setmana farcida d’activitats esportives i saludables

Etiquetes   esports, jesus, baix ebre, via verda

Publicat el8/3/2019Jesús enceta aquest diumenge la 5a Setmana de l’Activitat Física i la Salut | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Una bicicletada entre Jesús i Aldover engega, aquest diumenge 10 de març, la 5a Setmana de l'Activitat Física i la Salut de l'EMD Jesús. Entitats i els dos centres educatius del municipi, juntament amb empreses vinculades al món de l'esport estan tancant els últims serrells de l'organització de les diferents activitats programades, unes activitats dissenyades per professionals, adaptades a tots els nivells i guiades per voluntaris de les entitats organitzadores de l'acte. 

En aquest enllaç trobareu el programa d'activitats, que inclouen bàsquet, futbol, pàdel, ball esportiu, ioga, bitlles, hoquei, ciclisme, entre altres. A més, s'han programat diverses xerrades i als migdies, durant tota la setmana, a Jesussport s'oferirarn menús saludables a 10 euros.  

La 5a Setmana de l'Activitat Física i la Salut finalitzarà el dissabte 16 de març amb un reconeixement als esportistes locals i persones vinculades a l'esport.Mas d’en Gregori, allotjament rural al Priorat