Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


Ja es coneix el calendari 2020 del Circuit BTT Muntanyes de Castelló

La desena edició tindrà un total de 9 curses, dos més respecte a 2019

Etiquetes   activitats outdoor, btt, baix maestrat, vinaros, sant mateu, castello

Publicat el19/12/2019

Ja es coneix el calendari 2020 del Circuit BTT Muntanyes de Castelló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Circuit BTT Muntanyes de Castelló ha fet públic el calendari de competicions de 2020. La desena edició del circuit comptarà amb un total de nou curses, dos més respecte a 2019. Començarà el 29 de març a Sant Joan de Moró (Plana Alta) i finalitzarà el 27 de setembre a Onda (Plana Baixa). 

La resta de municipis que acolliran una de les proves del circuit castellonenc seran Sant Mateu (Baix Maestrat) el 4 d'abril, Tírig (Alt Maestrat) l'11 d'abril, Vinaròs (Baix Maestrat) el 24 de maig, Los Rosildos (Plana Alta) el 14 de juny, Olocau del Rei (Els Ports) el 21 de juny, Cabanes (Plana Alta) el 6 de setembre i Vilafamés (Plana Alta) el 13 de setembre. 

El Circuit BTT Muntanyes de Castelló va nèixer l'any 2011 amb la finalitat d'oferir un calendari de marxes cicloesportives que servís per donar a conèixer l'interior de la província de Castelló, promovent la pràctica popular d'un ciclisme de muntanya sostenible i responsable i, al mateix temps, impulsés l'economia local dels seus municipis. Més informació al web del circuit.


Per: Redacció

Foto: Circuit BTT Muntanyes de Castelló