Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/16/2022#) AND (caducitat>=#1/16/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els itineraris de Terra de cruïlla fan parada a Campredó

Una quarentena de persones, provinents d’arreu de les comarques ebrenques i del Maestrat, van participar a l’activitat «De la pedra seca a l’art modern»

Etiquetes   entorn, pedra en sec, campredo, baix ebre, terres ebre, maestrat, terres cruilla

Publicat el1/10/2019

Els itineraris de Terra de cruïlla fan parada a Campredó | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El diumenge 29 de setembre, els Itineraris de Terra de Cruïlla es van apropar a Campredó amb l'activitat «De la pedra seca a l'art modern». Organitzat per l'Associació Cultural Soldevila i l'Ajuntament de Campredó, una quarentena de persones, provinents d'arreu de les comarques ebrenques i del Maestrat, van visitar indrets emblemàtics com la Bassa Venècia i construccions de pedra seca, com el povet o la casa de pedra de la finca Cugat. Es va entaular una interessant conversa sobre la preservació patrimonial d'aquests elements tan característics de l'arquitectura rural.


Hostal-Restaurant Ca L’Àngels. Prat de Comte. Terra Alta

Posteriorment, els participants van visitar el temple parroquial, sota el guiatge de mossèn Víctor Cardona, que va mostrar-los diferents manifestacions artístiques que s'hi troben a l'església. Finalment, es va obrir la Sala d'art Francesc Llop per tal que els assistents poguessin gaudir del seu llegat.


Per: Redacció

Foto: EMD Campredó