suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Els itineraris de Terra de cruïlla fan parada a Campredó

Una quarentena de persones, provinents d’arreu de les comarques ebrenques i del Maestrat, van participar a l’activitat «De la pedra seca a l’art modern»

Etiquetes   entorn, pedra en sec, campredo, baix ebre, terres ebre, maestrat, terres cruilla

Publicat el1/10/2019

Els itineraris de Terra de cruïlla fan parada a Campredó | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El diumenge 29 de setembre, els Itineraris de Terra de Cruïlla es van apropar a Campredó amb l'activitat «De la pedra seca a l'art modern». Organitzat per l'Associació Cultural Soldevila i l'Ajuntament de Campredó, una quarentena de persones, provinents d'arreu de les comarques ebrenques i del Maestrat, van visitar indrets emblemàtics com la Bassa Venècia i construccions de pedra seca, com el povet o la casa de pedra de la finca Cugat. Es va entaular una interessant conversa sobre la preservació patrimonial d'aquests elements tan característics de l'arquitectura rural.


Mas de Barberans, el poble de la pauma

Posteriorment, els participants van visitar el temple parroquial, sota el guiatge de mossèn Víctor Cardona, que va mostrar-los diferents manifestacions artístiques que s'hi troben a l'església. Finalment, es va obrir la Sala d'art Francesc Llop per tal que els assistents poguessin gaudir del seu llegat.


Per: Redacció

Foto: EMD Campredó