Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


L'Hospitalet de l'Infant acollirà la fira conjunta de LEGO i Playmobil més gran de Catalunya

L’HospiBrick & Click se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de març, al pavelló esportiu, amb entrada gratuïta

Etiquetes   vida activa, vandellos, hospitalet infant, terres de mestral, baix camp, fires

Publicat el8/3/2024

L’Hospitalet de l’Infant acollirà la fira conjunta de LEGO i Playmobil més gran de Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El cap de setmana del 16 i 17 de març, l'Hospitalet de l'Infant acollirà la segona edició de l'HospiBrick & Click, la fira conjunta de LEGO i Playmobil més gran de Catalunya.

Aquests dies, al pavelló esportiu, ubicat al carrer Tivissa 6, es podran veure 15 diorames de Playmobil i més de 60 m2 d'exposició de LEGO, muntats per membres de les associacions Somosclicks (Playmobil) i Hispalug (LEGO), procedents de Catalunya, la Comunitat Valenciana, País Basc i Navarra. En total hi haurà més de 200 metres quadrats d'exposició, tres parades de venda d'aquestes joguines i una zona de jocs amb bricks de LEGO.

L'Associació d'Afectats de Fibromiàlgia de l'Hospitalet de l'Infant (ASHOFI) i diversos comerços locals també instal·laran parades en el recinte firal, amb productes relacionats amb aquesta temàtica.

A més, com a novetat, HospiBrick & Click comptarà amb un estand de Brick Club de Reus, un espai terapèutic d'habilitats sociocomunicatives i emocionals dirigit a persones amb diagnòstic reconegut de Trastorns de l'Espectre Autista (TEA) de nivell 1-2 (Asperger). En aquest espai, es mostraran creacions dels joves d'aquest club, que participen en sessions basades en el joc, amb blocs de LEGO com a principal eina.

Els horaris d'obertura de la fira seran: el dissabte 16 de març, de 10 a 13:30 h i de 17 a 21 h; i el diumenge 17 de març, de 10 a 13:30 h i de 17 a 19 h. L'entrada serà gratuïta per a tothom.

Enguany, també com a novetat, es reservarà una hora de la fira per a l'entrada exclusiva de les persones amb neurodiversitat. Durant aquesta «hora tranquil·la», prevista per al dissabte 16 de març, de les 16 a les 17 h, es reduirà la intensitat lumínica i acústica del pavelló esportiu, perquè aquest col·lectiu pugui gaudir de la fira en un ambient de calma, sense soroll.

«Amb aquesta iniciativa, volem afavorir el benestar de les persones amb autisme i hipersensibilitat sensorial», ha explicat la regidora de Comerç i Benestar Social i Salut, Sílvia Pujol.

A més, el diumenge 17 de març, a les 18 h, se sortejaran 5 lots de productes Playmobil valorats en més de 600 € en total. Per participar en els sortejos, s'haurà de passar a recollir per l'Oficina de Turisme de Cal Forn de l'Hospitalet de l'Infant o pels comerços locals adherits a la campanya una butlleta del "Joc del busca click", omplir-la correctament i dipositar-la a l'estand de Comerç de la fira. Les butlletes també estaran disponibles els dies de la Fira al mateix estand.

El joc consisteix a trobar 6 figures gegants de Playmobil que s'han amagat als aparadors de 33 establiments comercials de l'Hospitalet de l'Infant.

Qui empleni correctament la butlleta (anotant bé el número de l'establiment on hagi trobat les 6 figures), rebrà un click de Playmobil de regal a l'estand de Comerç (fins a exhaurir existències). Com a novetat, si, a més, fa una consumició de 40 € com a mínim a un dels 17 bars i restaurants adherits a la campanya, serà obsequiat amb una bossa sorpresa de Playmobil (fins a exhaurir existències).

“Amb aquests sortejos i premis immediats volem incentivar i dinamitzar l'activitat comercial i promoure el consum als establiments de restauració local”, ha explicat la regidora Sílvia Pujol.

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat l'HospiBrick & Click, amb la col·laboració de l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ACHV), la Regidoria de Turisme i les associacions Somosclicks (Playmobil) i Hispalug (LEGO), en vista de l'èxit que va tenir l'any passat (segons es calcula, van visitar la fira unes 5.000 persones ,del municipi i de fora, sobretot de la demarcació de Tarragona i de l'àrea metropolitana de Barcelona).Venda online productes de la terraPer: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho