suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala.

L’Ametlla de Mar va acollir aquest passat diumenge 7 de setembre, la 5a. edició de la Cursa 10QM LA CALA, organitzada pel Club Esportiu La Cala. Sergi Hidalgo, del Runnersworld Tarragona i Pilar Rus del Borges Trail AAEET Valls, es van imposar en les categories absolutes masculí i femení respectivament.

Etiquetes   esports, running, terres ebre, ametlla de mar, baix ebre

Publicat el8/9/2014

L'Ametlla de Mar va acollir aquest passat diumenge 7 de setembre, la 5a. edició de la Cursa 10QM LA CALA, organitzada pel Club Esportiu La Cala

A la 10QM, setena cursa del circuit Running Sèries Terres de l'Ebre, hi van participar 136 corredors, 111 en categoria masculina i 25 en femenina. 

El recorregut es va dividir entre el casc urbà (uns 5 quilòmetres aprox.) i per diferents indrets del municipi.

Un cop finalitzada la cursa i abans de l'entrega de premis, els participants van poder gaudir d'un esmorzar on no hi van faltar, com s'escau en un poble mariner, de les típiques sardines a la brasa. 


Aquests són els podis de les categories absolutes: 


Categoria masculina

  1. Sergi Hidalgo Bladé, del Runnersworld Tarragona. Temps: 34' 54'' 
  2. Gerard Marsal Figueres, del Club Esportiu La Cala. Temps: 35' 56'' 
  3. Xavier Alquezar Vergés, del Team Flowers. Temps: 36' 52'' 

Categoria femenina
  1. Pilar Rus Garcia, del Borges Trail AAEET Valls. Temps: 42' 33' 
  2. Paquita Giménez Roig, del C.E. l'Esquadra de Tarragona. Temps: 44' 38'' 
  3. Neus Castellví Espinach del Trail Roquetes. Temps: 44' 54''

Us deixem unes quantes imatges de la cursa:

Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala. Sergi Hidalgo i Pilar Rus guanyen la 5a edició dels 10QM La Cala.


Totes les fotos les corredors en aquest enllaç

comparteix-ho