Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Creuer Green Gulet
Ecocreuer pel litoral del Delta de l'Ebre

Telèfon: 661 843 508


Creuer Green Gulet<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...GREEN GULET
Dream of Freedom Charter, SL La Green Gulet és un veler de fusta amb una nova tecnologia integrada que tracta de no contaminar l'entorn, perquè les generacions futures puguin gaudir d'aquest litoral tan excepcional.

Ofereix transport turístic de passatgers en sortides de dia i organització d'esdeveniments per a grups de 30 persones per a empreses i particulars que vulguin gaudir d'un marc incomparable en aigües del Mediterrani.

Disposa de 6 cabines amb banys propis per a 14 persones en vida a bord, cuina totalment equipada i menjador interior i exterior.

Oferta dos tipus de creuers: l'Ecocreuer pel litoral del Delta de l'Ebre i l'Ebro River Sea Sunset.

L'Ecocreur salpa des del port de Sant Carles de la Ràpita,  navega, a vela si el vent és favorable, per l'anomenada “Mar de la Frau”, descobrint les cales de “Bandera Blava” i per les platges «Bandera Verda» del litoral del Delta de l'Ebre. Amb una navegació rumb sud, arriba a l'espectacular badia del Fangar i el seu enigmàtic far i a la població marinera de l'Ampolla. Aquí fondeja i deixa un temps lliure per dinar. A la tarda emprèn viatge de tornada vorejant tota la costa, plena de penya-segats.

El creuer Ebro River Sea Sunset navega a vela, si el vent ho permet, per les magnífiques cales i la costa fins a la Badia del Fangar, on el Green Gulet fondeja per a que els tripulants puguin pendre un bany o estar-se a coberta prenent una copa de cava, escoltant bona música i gaudint d'una posta de sol única.

Consulteu horaris i tarifes segons temporada en aquest enllaç


Creuer Green Gulet<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre Creuer Green Gulet<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre Creuer Green Gulet<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre Creuer Green Gulet<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre Creuer Green Gulet<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre


comparteix-ho