butlletí EbreActiu

CAT | ES


La Fira de la Mar de l'Ametlla de Mar arriba a la 9a edició

Serà aquest cap de setmana al port de pescadors, l’espai que també acollirà el diumenge una de les festes gastronòmiques més representatives del municipi, la Diada dels fideus rossejats

Etiquetes   vida activa, gastronomia, fires, diada gastronomica, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el30/5/2023

La Fira de la Mar de l’Ametlla de Mar arriba a la 9a edició | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els dies 2, 3 i 4 de juny el port de l'Ametlla de Mar serà l'escenari de la 9a. edició de la Fira de la Mar, un esdeveniment que inclourà diferents activitats lúdiques per gaudir-ne tot el cap de setmana. Com per exemple la mostra de comerciants de l'Ametlla de Mar on es podran trobar tota mena d'articles i durant el qual tindran lloc diferents actuacions musicals, animació, vermut infantil, tallers mediambientals i jocs infantils. També durant tot el cap de setmana les empreses nàutiques del municipi oferiran ofertes i descomptes especials en motiu de la fira.

I com a cloenda el diumenge pel matí se celebrarà la 27a. Diada dels fideus rossejats, un dels plats més representatius de la gastronomia local, així com la mostra de vins de la DO Terra Alta.

Paral·lelament, als restaurants i bars de l'Ametlla de Mar s'oferiran els menús de les 13s jornades dels fideus rossejats i de la tapa marinera.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho