Trans Terra Alta. Rutes en btt per la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/6/2022#) AND (caducitat>=#10/6/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Finalitzen les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Les Jornades han permès donar un valor afegit a la galera i millorar-ne el preu a la llotja, però també són un potencial per atreure visitants fora de la temporada turística

Etiquetes   gastronomia, jornades de la galera

Publicat el5/3/2018

Finalitzen les Jornades Gastronòmiques de la Galera | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre han tancat aquest cap de setmana les 5es Jornades Gastronòmiques de la Galera. Durant un mes els restauradors de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar han estat oferint menús on la galera n'era la protagonista. Fins aquest diumenge s'han pogut degustar alguns dels plats.

Des de carxofes confitades amb ou poché i tempura de galera, a un rap a la crema de calçot i galera, passant per una tradicional fideuada amb galeres i llagostins. Són una mostra dels plats que una quarantena de restaurants de les quatre poblacions marineres han preparat per aprofitar totes les propietats d'un dels crustacis més exquisits de la mar de l'Ebre.

Les Jornades han permès donar un valor afegit a la galera i millorar-ne el preu a la llotja, però també són un potencial per atreure visitants fora de la temporada turística. Per això, els menús gastronòmics s'han complementat amb escapades de cap de setmana per conèixer el territori.