Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/26/2022#) AND (caducitat>=#9/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Extingit l’incendi de vegetació forestal a la serra del Montsià

El foc ha calcinat una superfície provisional de 2,70 hectàrees als termes de Freginals i Sant Carles de la Ràpita

Etiquetes   entorn, incendi, serra montsia, medi ambient, freginals, la rapita, montsia

Publicat el15/8/2021

Extingit l’incendi de vegetació forestal a la serra del Montsià | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els bombers de la Generalitat han donat per extingit aquest diumenge a la tarda l’incendi de vegetació forestal a la serra del Montsià. El foc s’ha declarat a un quart de sis d’aquest dissabte i ha afectat una superfície provisional de 2,70 hectàrees, situades en una zona de difícil accés dins de l’espai natural protegit de la serra del Montsià, als termes de Freginals i Sant Carles de la Ràpita. Segons ha informat el cos, el foc ha avançat en sentit descendent i ha obligat a activar nou mitjans aeris i deu dotacions terrestres.

Els bombers ja informaven aquest diumenge al matí que havia estat una "nit tranquil·la" i que només s’hi quedava treballant un helicòpter bombarder remullant la superfície afectada. A la nit només hi havien quedat dos punts calents. Finalment, no hi va haver tempesta seca de matinada durant la nit.


Per: Redacció

Foto: Bombers de la Generalitat de Catalunya