Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


L'exposició «De Mar» arriba al Museu de la Mar

La mostra multidisciplinar de l’artista Garcia Bel donarà tret de sortida al programa d’activitats del Museu per a l’any 2024

Etiquetes   vida activa, exposicions, museu de la mar, cultura, la rapita, terres ebre

Publicat el9/2/2024

L’exposició «De Mar» arriba al Museu de la Mar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'exposició és organitzada pel Museu de la Mar de l'Ebre i l'Ajuntament de la Ràpita, amb el suport del Museu de les Terres de l'Ebre. Garcia Bel és un artista multidisciplinar que treballa diverses àrees de l'art com la pintura, l'escultura, l'assemblatge, etc. Amb una àmplia formació al voltant de les arts plàstiques, ha realitzat més de trenta exposicions per terres catalanes i valencianes.

Compta amb obra pública de gran format per diverses poblacions de la comarca del Maestrat com per exemple a Vinaròs, Benicarló o Sant Jordi. A més a més ha rebut diversos premis en reconeixement a la seva obra, destacant la Menció d'honor en la IV Biennal de València Ciutat Vella Oberta el 2019.

En aquesta ocasió, Garcia Bel ens proposa una exposició compromesa amb un pensament crític enfront dels poders polítics, econòmics i socials. Amb el mar com a tema principal, l'artista defensa la natura i la vida contra una humanitat corrompuda, depredadora i repressora que el porten a tenir una visió pessimista del futur de l'espècie humana. A través d'obres creades a partir de materials de rebuig l'artista crea un espai per a la reflexió jugant amb un to crític i a la vegada irònic de l'acció humana.

“De Mar” s'inaugura a la sala d'activitats temporals del museu el divendres 16 de febrer a les 19 h. Serà visitable fins al diumenge 14 d'abril, i l'entrada serà gratuïta. No perdeu l'oportunitat de visitar una exposició que a través de la bellesa artística reflecteix la cara més salvatge de la humanitat.Venda online productes de la TerraPer: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho