Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Èxit de participació de la 34a Diada de l'Arrossejat i el polp de La Cala

Centenars de persones van apropar-se aquest dissabte als voltants de la Confraria de Pescadors, per veure el concurs gastronòmic i degustar aquest típic plat mariner

Etiquetes   gastronomia, ametlla de mar

Publicat el15/10/2018


El bon ambient va tornar a presidir el passat dissabte 13 d'octubre les immediacions del port pesquer de La Cala en aquesta cita gastronòmica per excel·lència. Una quarantena de participants van concursar al tradicional Concurs de la Diada de l'Arrossejat per endur-se un dels sis primers premis, valorats en 150 euros.

Els premiats d'aquesta edició van ser Roger Llambrich, Salut Angulo, Rafel Martí, Rita de Castro, Erik Devadip i Juanma Margalef

Durant la diada, es van servir més d'un miler de tapes d'arrossejat i enguany també de polp de La Cala, amb patates i allioli. Dos dels plats que no falten mai als receptaris de cuina calera.

Recordem que són un total de 9 restaurants els que participen enguany de les Jornades Gastronòmiques de l'Arrossejat i el Peix de la Llotja. Els menús d'entre 25 i 38 euros tenen com a base aquest plat típic mariner i el peix de La Cala. Tots ells, van maridats amb els vins de la DO Terra Alta. Les Jornades finalitzen el diumenge 21 d’octubre.


Font i fotos: La Cala rtv