Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Espigolada de mandarines a Aldover

L’organització sens afany de lucre Espigoladors recupera fruita i verdura que es descarta i la canalitza a entitats socials

Etiquetes   producte proximitat, aldover, cítrics

Publicat el27/11/2018

Espigolada de mandarines a Aldover | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'organització sense afany de lucre Espigoladors ha organitzat per a aquest dimecres 28 de novembre una espigolada de mandarines a una finca d'Aldover (Baix Ebre).

Aquesta entitat, que compta entre els seus assessors a la cuinera Ada Parellada, lluita contra el malbaratament alimentari alhora que empodera a persones en risc d'exclusió social d'una manera transformadora, participativa, inclusiva i sostenible.

Recuperen la fruita i verdura que es descarta, ja sigui per un descens de vendes, per raons estètiques, per excedents de producció o per que la fruita està madura i el consumidor ja no la compra. En cap cas es recull fruita o verdura que no sigui apta pel seu consum. El 95% dels aliments que es recullen es canalitzen a entitats socials, facilitant l'accés a aliments frescos, sans i nutritius a persones que habitualment no poden accedir-hi. Les entitats socials són pròximes a la zona de recollida.

La resta dels aliments recuperats es transformen en delicioses conserves naturals i artesanals (melmelades, cremes, salses i patés) i es comercialitzen sota la marca Es Im-perfect®.

En tot aquest procés, Espigoladors integren a les entitats socials receptores i a persones en situació vulnerable. Així, es fomenta la dignitat de les persones i la generació d'oportunitats laborals i socials des d'un vessant transformador.

Més informació sobre l'espigolada de mandarines d'aquest dimecres al número de Whatsapp 644 88 07 47 i al correu info@espigoladors.com