Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES


ESGAMBI

Horta de Sant Joan
Tel. 689293766

ESGAMBI | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Esgambi

Carrer Sant Miquel, 19

43596 Horta de Sant Joan (Terra Alta)

Tel. 689 293 766

Correu-e

Web

Facebook

Instagram

CICLOTURISME

Viure l'experiència de practicar el cicloturisme en un territori ple de contrastos per descobrir. Descobrir a cop de pedal la Via Verda de la Vall de Zafán. De la muntanya al mar a través de dos Parcs Naturals: Els Ports i el Delta de l'Ebre. Fer-ho en família, en parella o amb els amics, perquè la Via Verda es apta per tothom i segura al no estar permès el transit motoritzat.

ESGAMBI t'ofereix l'experiència de 20 anys fent cicloturisme a les Terres de l'Ebre.


LLOGUER DE BICICLETES

Bicicletes per fer quilòmetres i descobrir els trams del Matarranya, Bajo Aragón i Bajo Martín o apropar-se al Delta de l'Ebre.

Bicicletes elèctriques (prèvia reserva) per aquells que necessiten una ajuda extra.

I per les famílies, bicicletes de passeig sense marxes, més còmodes i confortables, mountain bikes de 26” i 27,5”, bicicletes hibrides (mixtes de roda de 28” per a home/dona) de totes les talles.

Per a les parelles ESGAMBI disposa de dos tàndems per tal de no separar-se ni un sol instant mentre gaudeixen de l'activitat. També tenen cadires, carros de dues places, barres per als nens i tots els complements necessaris.


ESGAMBI | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


TRASLLAT PER LA VIA VERDA

De manera regular o a mida, realitzen trasllats per la Via Verda de la Vall de Zafán. L'usuari pot escollor la manera que millor s'adapti a les seves necessitats, deixant-lo o recollint-lo a qualsevol de les estacions de la Via Verda. Consulteu els horaris dels trasllats regulars i les possibilitats dels trasllats a mida.


BARRANQUISME: DESCENS DEL RIU CANALETES

Descens per un barranc d'iniciació sense cap dificultat tècnica que es pot fer en família amb nens a partir de 8 anys. És molt divertit, amb un paisatge preciós i unes raconades senzillament meravelloses que us sorprendran gratament.

Fer el barranc amb total seguretat, amb guies professionals i el material necessari, que ESGAMBI us pot proporcionar, així com el transport, un reportatge fotogràfic i una assegurança individual per a cada participant. Al finalitzar del descens també s'inclou un petit refrigeri.

Diverteix-te enmig d'un entorn salvatge, feréstec i encisador que recordareu per sempre més!!


ESGAMBI | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


DESCENS EN CAIAC PEL RIU EBRE

Descens en caiac pel riu Ebre, des de el Pas de la Barca de Miravet fins a Benifallet.

El punt inicial de trobada és l'embarcador de Benifallet, entre les 9.30h. i les 10 h. Des d'allà, en deu minuts, ESGAMBI us traslladarà al Pas de Barca de Miravet, que és el lloc on comença l'aventura.


ACTIVITATS PER A LES ESCOLES

Organitzem activitats per escoles, amb bicicleta a la Via Verda de la Vall de Zafán i de descens de barrancs al Riu Canaletes.


ESGAMBI | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...