Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/16/2022#) AND (caducitat>=#1/16/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Es presenta el video Maestrazgo-Els Ports i l'Espanya Buida

La regió del Maestrazgo-Els Ports, espai compartit entre Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana, atresora un dels grans paisatges naturals i històrics d’Europa

Etiquetes   turisme, maestrat, comarca els ports, maestrazgo els ports

Publicat el28/2/2020

Es presenta el video Maestrazgo-Els Ports i l’Espanya Buida | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La regió de Maestrazgo-Els Ports inclou un paisatge natural i cultural compartit entre Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana. Una àrea de més de mig milió d'hectàrees on es pot combinar el retorn de la vegetació natural i la fauna silvestre amb els seus bells pobles per generar orgull, noves oportunitats econòmiques i una major il·lusió davant el futur.

La iniciativa Maestrazgo-Els Ports busca unir actors locals, regionals i internacionals amb governs, associacions i empreses, per convertir aquesta regió en una de les grans destinacions de natura i cultura del mon, promovent la cura i la restauració dels ecosistemes naturals i la fauna silvestre per a crear noves i millors oportunitats per als seus habitants.

Arran del discurs actual de l'Espanya buida, que tendeix a oferir una mirada melancòlica, quan no directament pejorativa, en relació amb les regions poc poblades, la regió Maestrazgo-Els Ports publica un video on contraposa aquest discurs definint-se com un territori ple i viu, amb paisatges espectaculars, fauna silvestre, una rica gastronomia elaborada amb productes de la terra i bells pobles plens d'historia i tradicions.

El video ha estat dirigit i realitzat per Fernando Ramia, amb guió de Ignacio Jiménez i amb la participació de l'actor Nandet de Vilafranca.



Per: Redacció

Foto: Maestrazgo-Els Ports