Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


El erms de Vilacoto

Durant el Delta Birding Festival es podrà visitar aquest espai natural protegit, actualment gestionat per la Fundació Plegadis

Etiquetes   natura, entorn, darmos, delta birding festival, delta ebre, sant carles de la rapita

Publicat el17/7/2019

El erms de Vilacoto | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Polls d’ànec coll verd


Una de les novetats de l'edició d'aquest 2019 del Delta Birding Festival, és que es podrà visitar el paratge de Vilacoto, un indret normalment inaccessible. 

Vilacoto és un espai natural protegit, al terme municipal de Sant Carles de la Rápita, que dona aixopluc a moltes espècies d'aus. A l'hivern acullen un ímportant dormider d'arpelles i a l'estiu és relativament comú observar el picampall o el repicatalons. També s'hi poden trobar dos ullals importants: el de Mal Morta i el del Tronc. 

Els erms estan gestionats per la Fundació Plegadis. Aquesta fundació, ubicada a la Ràpita, rep el seu nom per l'espècie d'ocell Plegadis falcinellus, que habita al Delta de l'Ebre i amb una població nidificant en augment.

Durant el festival, els visitants tindran l'oportunitat de conèixer aquesta joia del Delta de la mà de l'expert guia i anellador Sergi Sales, que ens descobrirà les meravelles d'aquest indret tant increïble.

Per reservar plaça a la visita, és necessari disposar de l'entrada general del festival. Podeu adquirir les vostres entrades aquí.suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

comparteix-ho