Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Govern aprova les subvencions a les entitats que col·laboren en el control del cargol maçana

En total s’hi destinaran 752.130,77 euros, dels quals 428.714,54 aniran a càrrec del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i els 323.416,23 restants a càrrec dels fons FEADER

Etiquetes   natura patrimoni, medi ambient, delta ebre

Publicat el1/8/2018

El Govern aprova les subvencions a les entitats que col·laboren en el control del cargol maçana | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat concedir per tercer any consecutiu subvencions directes a les entitats que des del 2015 formen part d'un grup seleccionat que dona suport al control i l'erradicació del cargol maçana i a la millora de la diversitat al delta de l'Ebre.

L'any 2009 es va detectar per primera vegada la presència del cargol maçana al delta de l'Ebre i des de la Generalitat s'ha treballat per trobar mètodes i pràctiques per frenar la seva evolució i erradicar-lo, sense que fins ara s'hagi garantit una eficàcia completa. Amb l'experiència d'aquests anys d'implementació d'un pla de lluita, s'ha demostrat que per aconseguir una major eficàcia és necessari definir un projecte conjunt consensuat amb els principals actors del territori.

D'acord amb el Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, l’execució del projecte mediambiental de lluita contra aquesta espècie invasora es duu a terme mitjançant un grup ad hoc constituït per les comunitats de regants del delta de l’Ebre, agrupacions de productors del delta de l’Ebre, organitzacions ambientalistes, administracions públiques i centres de recerca.

El procés selectiu d'aquest grup es va publicar al DOGC núm. 7051, de 3.2.2016. L'import total que s'atorgarà és de 752.130,77 euros, un 57% del finançament d'aquest ajut anirà a càrrec del pressupost del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el 43% restant anirà a càrrec dels fons FEADER.


El Govern aprova les subvencions a les entitats que col·laboren en el control del cargol maçana | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...