Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/1/2022#) AND (caducitat>=#10/1/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El 2017 deixa xifres de rècord de visitants a Morella

El Castell de Morella frega els 100.000 visitants durant el 2017

Etiquetes   turisme, morella, els ports

Publicat el2/1/2018

El 2017 deixa xifres de rècord de visitants a Morella | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El Castell de Morella frega els 100.000 visitants durant el 2017

Morella presenta un balanç turístic molt positiu durant 2017 amb quasi 100.000 visitants al Castell, la qual cosa suposa un increment de un 4% respecte del 2016. A més, el museu la resta d'espais municipals també han tingut molt bones xifres durant el 2017 i han superat les 140.000 visites en conjunt. També han crescut les pernoctacions en autocaravana. Així, prop de les 2.500, un 7,5% més que en l'any anterior. Aquestes dades són les més elevades des de que hi ha estadístiques. Aquestes xifres s'han complementat amb una bona ocupació durant l'any.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “ha sigut un bon any turístic a Morella en el qual s'han batut rècords de visites als principals monuments de la ciutat com el Castell”. A més, l'edil ha comentat que “el 2017 ha sigut l'any del millor Anunci de la història i s'ha notat durant tot l'any i sobretot el 27 d'agost on Morella estava plena de gent”. Rhamsés ha afegit que “seguim treballant per a seguir millorant i incrementant el nombre de visitants a Morella”. També ha remarcat que “el 2018 és l'any del 54 Sexenni i hem de saber aprofitar tot el que això comporta en promoció i visitants”.


Millores als museus durant el 2018

L'oferta cultural i patrimonial de Morella inclou el Castell, la Basílica Arxiprestal, les Torres de Sant Miquel, El museu Temps de Dinosaures i les pintures rupestres de Morella la Vella. Així, l'ajuntament de Morella està realitzant diverses millores expositives al museu Temps de Dinosaures que presentarà en breu i que augmenten l'oferta de la ciutat. Cal dir que aquest museu és un referent a la Comunitat Valenciana sobre aquesta temàtica.

També, el museu del Sexenni aprofita la celebració de la 54 edició d'aquesta festa per a tornar a obrir les portes amb tota la informació i imatges sobre les festes majors de Morella. Així, el museu del Sexenni mostra la importància de l'Anunci i el Sexenni de Morella, així com una exposició de dolçaines característiques de les festes morellanes. Rhamsés ha subratllat que “continuem treballant per a millorar la nostra oferta museística i cultural durant el 2018”.