Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


El diumenge 31 de juliol es disputarà la 14a Cursa popular de l'Hospitalet de l'Infant

La inscripció és oberta a www.tretzesports.com i també es podrà fer el mateix dia de la prova, al punt de sortida

Etiquetes   activitats outdoor, curses, running, hospitalet infant, vandellos, baix camp,, terres de mestral

Publicat el28/7/2022

El diumenge 31 de juliol es disputarà la 14a Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Iimatge d’arxiu d’una de les edicions de la Cursa popular de l'Hospitalet de l'Infant


L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat la 14a edició de la Cursa popular de l'Hospitalet de l'Infant per al diumenge 31 de juliol. El tret de sortida d'aquesta cursa, que es tornarà a disputar en el format habitual després de dos anys sense poder fer-ho a causa de la pandèmia de la Covid-19, es donarà a la zona de la Base Nàutica, situada a la Platja de l'Arenal, a les 19 hores.

Les persones interessades a apuntar-s'hi podran tornar a triar entre dues proves: una no competitiva, de 900 metres; i una altra de competitiva, de 4,8 kilòmetres. Als tres primers classificats de la cursa llarga i al primer atleta local, de la categoria masculina i de la categoria femenina, se'ls lliurarà un trofeu; i a totes les persones participants se'ls obsequiarà amb una samarreta commemorativa.

La inscripció és gratuïta i es pot fer ja a través del web www.tretzesports.com (fins al 29 de juliol, a les 12 h; o el mateix dia de la cursa, de les 17.30 a les 18.45 h, al punt de sortida.

L'any 2019, més de 300 persones van participar en aquest esdeveniment esportiu.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho